Těšte se! Burčák je tu!
3
/
4
Prohlédnout znovu
Těšte se! Burčák je tu!
Víte, že burčák kromě Čechů pijí jen Rakušané a Slováci a nikde jinde si takovou oblibu nezískal?
|
Foto: ara
Nádobu je potřeba neuzavírat nadoraz, uzávěr by měl propouštět vzduch. Pokud je burčák v lednici, před pitím je dobré jej nechat hodinu v pokojové teplotě ohřát. Jestli bude burčák příliš sladký, odborníci radí nechat ho ještě den kvasit.
|
Foto: ara
Navzdory vedrům, která v létě panovala, si vinaři letošní úrodu pochvalují.
|
Foto: ara
"Červené odrůdy mají letos velice pěknou barvu,“ řekl Aha! vinař Bronislav Berka z Moravan u Kyjova.
|
Foto: ara
Úplně jiná Burešová: Evo, co ty šediny?
Královna džungle Lela Vémolová: Sexy mezi slony!
Jirešová má trápení s dcerou: 3 MĚSÍCE ZAVŘENÁ NA PSYCHIATRII
Ondřej Brzobohatý: Odvrácená tvář dědictví po slavném otci
Cara Delevingneová (31) smutní: Sídlo za 160 milionů lehlo popelem
Bod zlomu v léčbě rakoviny Kate! JDE O KOSTI