Vaříme cvalem s Michalem: Pikatní pochoutka pro letní dny. To jsou kuřecí křídla v paprikové marinádě!
4
/
9
Prohlédnout znovu
Vaříme cvalem s Michalem: Pikatní pochoutka pro letní dny. To jsou kuřecí křídla v paprikové marinádě!
Co je potřeba.
|
Aha! - Dan Černovský
1. Česnek a omytou a očištěnou papriku nakrájíme na velmi malé kousky. Na oleji česnek zpěníme a pak na něm orestujeme papriku.
|
Aha! - Dan Černovský
2. Přidáme nasekané papričky jalapeňos (množství uzpůsobíme dle chuti), orestujeme a zasypeme cukrem.
|
Aha! - Dan Černovský
3. Když cukr zkaramelizuje, přidáme nadrobno nakrájená rajčata a nasekanou čerstvou mátu.
|
Aha! - Dan Černovský
4. Osolíme, opepříme podle potřeby a přidáme šťávu z půlky limety.
|
Aha! - Dan Černovský
5. Zalijeme colou a zhruba 10 minut provaříme.
|
Aha! - Dan Černovský
6. Do připravené marinády naložíme kuřecí křídla a necháme alespoň tři hodiny marinovat.
|
Aha! - Dan Černovský
7. Pak je i s marinádou dáme na pekáč a pečeme při 180 °C cca hodinu (podle druhu trouby) dozlatova.
|
Aha! - Dan Černovský
Kuřecí křídla v paprikové marinádě.
|
Aha! - Dan Černovský
Úplně jiná Burešová: Evo, co ty šediny?
Královna džungle Lela Vémolová: Sexy mezi slony!
Jirešová má trápení s dcerou: 3 MĚSÍCE ZAVŘENÁ NA PSYCHIATRII
Ondřej Brzobohatý: Odvrácená tvář dědictví po slavném otci
Cara Delevingneová (31) smutní: Sídlo za 160 milionů lehlo popelem
Bod zlomu v léčbě rakoviny Kate! JDE O KOSTI