Vaříme cvalem s Michalem: Šéfkuchař Michal tvrdí, že na léto stačí maso a salát. A tak uvařil grilovaný roštěnec se salátem!
1
/
9
Prohlédnout znovu
Vaříme cvalem s Michalem: Šéfkuchař Michal tvrdí, že na léto stačí maso a salát. A tak uvařil grilovaný roštěnec se salátem!
Co je potřeba.
|
Aha! - Dan Černovský
1. Očištěné maso pokojové teploty osolíme, opepříme a potřeme bohatě hořčicí. Necháme hodinu marinovat.
|
Aha! - Dan Černovský
2. Do mísy natrháme omytý salát frisée.
|
Aha! - Dan Černovský
3. Přidáme domytý dubový salát a listy šťovíku.
|
Aha! - Dan Černovský
4. Osolíme, opepříme a dochutíme limetkou.
|
Aha! - Dan Černovský
5. Roštěnec vložíme na gril a grilujeme z obou stran asi 6 až 13 minut podle toho, jak chceme mít maso propečené.
|
Aha! - Dan Černovský
6. Maso necháme odpočinout a podáváme se salátem.
|
Aha! - Dan Černovský
Grilovaný roštěnec se salátem.
|
Aha! - Dan Černovský
Šéfkuchař Michal vaří roštěnec se salátem.
|
Aha! - Dan Černovský
Tajnůstkářka Pergnerová: Partner už ji oslovuje jiným jménem!
Slováčková v koncích: Bočanová už nevydržela mlčet
Mrazivé odhalení Holišové: Nechápu to, naříká Hana
Přiznání Michaela Kocába: BYLI JSME S DÁDOU MILENCI!