Vaříme cvalem s Michalem: Kuchař Michal miluje hamburgery. Použil ale tentokrát zvěřinu! Vyzkoušejte jeho kančí hamburger!
3
/
9
Prohlédnout znovu
Vaříme cvalem s Michalem: Kuchař Michal miluje hamburgery. Použil ale tentokrát zvěřinu! Vyzkoušejte jeho kančí hamburger!
Co je potřeba.
|
Aha! - Dan Černovský
1. Dvě třetiny kompotu nalijeme do kastrůlku a rozvaříme.
|
Aha! - Dan Černovský
2. Mleté kančí osolíme, opepříme a ochutíme římským kmínem.
|
Aha! - Dan Černovský
3. Zakápneme olivovým olejem a promneme.
|
Aha! - Dan Černovský
4. Z mletého masa uděláme středně velké koule stejných rozměrů.
|
Aha! - Dan Černovský
5. Dáme je na gril a stlačíme do vyšší placky a grilujeme z každé strany asi 5 až 7 minut a necháme odpočinout.
|
Aha! - Dan Černovský
6. Housku potřeme rozvařenými brusinkami, vložíme hamburger, listy salátu, pár okapaných brusinek a podáváme.
|
Aha! - Dan Černovský
Hotový kančí hamburger.
|
Aha! - Dan Černovský
Michal vaří kančí hamburger.
|
Aha! - Dan Černovský
Nárožný nevydrží doma: Nový kšeft!
Hes ve StarDance: Oskara bude cepovat strejda Geňa!
Bohdalová to rozjela se Zemanem: Už mi, lásko, není dvacet let
Rusevová vyhledala odbornou pomoc! Spustila to vážná choroba
Případ Cimický opět u soudu: Nečekané zastání!
Maláčová v křížku se zákonem? Neuvěřitelné obvinění