Vaříme cvalem s Michalem: Fettuccine s řapíkatým celerem - Rychlé a zdravé těstoviny pro děti i dospělé
3
/
9
Prohlédnout znovu
Vaříme cvalem s Michalem: Fettuccine s řapíkatým celerem - Rychlé a zdravé těstoviny pro děti i dospělé
1. Fettuccine uvaříme ve vroucí osolené vodě podle návodu na obalu, aby byly uvařené na skus (cca 8 – 10 minut).
|
Aha! - Dan Černovský
2. Cibuli oloupeme a nasekáme najemno. Omytý řapíkatý celer nakrájíme na asi půlcentimetrové kousky, omytou mrkvovou nať nasekáme.
|
Aha! - Dan Černovský
3. Na pánvi rozpálíme kousek másla, orestujeme na něm cibuli, pak přidáme řapíkatý celer a opečeme.
|
Aha! - Dan Černovský
4. Přidáme zbylé máslo a nasekanou mrkvovou nať a orestujeme.
|
Aha! - Dan Černovský
5. Osolíme, opepříme a podlijeme trochou vývaru. Chvíli podusíme.
|
Aha! - Dan Černovský
6. K zelenině přidáme nastrouhaný sýr Pecorino (asi 2 lžíce).
|
Aha! - Dan Černovský
7. Těstoviny promícháme se zeleninou, na talíři dozdobíme plátky sýra a podáváme.
|
Aha! - Dan Černovský
A je hotovo.
|
Aha! - Dan Černovský
Šéfkuchař Aha! pro ženy Michal Řezáč.
|
Aha! - Dan Černovský
Fešák Robert Urban je zpátky v Zoo: Nervózní a s novou kočkou!
Dcera o Lauferovi: Nezemřel na přístrojích a plány s pohřbem
Tajnůstkářka Pergnerová: Partner už ji oslovuje jiným jménem!
Studená sprcha pro fanoušky Gotta, obměkčí ještě Ivanu?
Slováčková v koncích: Bočanová už nevydržela mlčet
Mrazivé odhalení Holišové: Nechápu to, naříká Hana