Velikonoce začaly už v lednu: Výroba perníku od A do Z!
4
/
6
Prohlédnout znovu
Velikonoce začaly už v lednu: Výroba perníku od A do Z!
Tvarování vykrojeného plátu na 3D formu půlky kraslice.
|
Foto Aha! – Jitka Pecharová
Vypouklé půlky vejce se pečou 15 minut při 165 0C.
|
Foto Aha! – Jitka Pecharová
Po vychladnutí se nastříká poleva.
|
Foto Aha! – Jitka Pecharová
Po zaschnutí ozdobných motivů následuje slepení.
|
Foto Aha! – Jitka Pecharová
Ještě začištění kraslice v místě slepení a je hotovo.
|
Foto Aha! – Jitka Pecharová
A tady je výsledek několikahodinové práce.
|
Foto Aha! – Jitka Pecharová
Gregorová nemohla Brzobohatého ani vidět: Mrazivé důvody
Vážná nehoda Terezy Kerndlové: Odnesla to páteř!
»Nesmiřitelní« Hackman (94) a Eastwood (93): Poznali byste je?
Potvora Eva z Discopříběhu v slzách: Smrt milované maminky!
Módní akce roku Met Gala 2024 v New Yorku: Jsou to ještě vůbec šaty?!
Dvojčata (29) dobývají svět zvláštním způsobem: Pumpují do sebe botox