Rusko donedávna patřilo mezi významné producenty konzervovaného masa. Podívejte se, jak to vypadá za provozu v jedné z továren v kaliningradské oblasti. Syrové maso tam namelou a pak putuje lahůdka do konzerv.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Tak tam bych teda nemohla pracovat... Musí tam být strašný smrad. Zlatá výroba automobilových součástek. Někdy je to taky na hlavu, ale alespoň nám tady nic nesmrdí. Na bezpečnost práce se tady hledí možná až moc. Každou chvíli nám někde přibude nový snímač teploty nebo vlhkosti z https://www.conio.cz/snimace/ , takže tu máme dobré podmínky pro práci .
strach, panika, stresove hormony a smrt umlit na maso, do toho vase karma tim ze jim za to zaplatite, tedy spousta krasne negativni energie v konzerve, pro rakovinu a nemoce jak udelana, dekuji ponechavam primitivnim hlupakum, kterym je vsechno jedno, nic neresi, hlavne ze se nazerou... ovsem do meho skveleho telicka jen positivni cistou energii
Myslí si snad někdo, že v našich konzervách je něco lepšího? Provoz vypadá docela čistě. Já pamatuju socialistické konzervy - hovězí ve vlastní šťávě, plné lahodného libového masa, a dnes?