Zemřel Marián Labuda (†73): Náhlý kolaps u garáže! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Zemřel Marián Labuda (†73): Náhlý kolaps u garáže!

Herec známý českému diváku coby představitel komických postaviček v pátek náhle zemřel. Slovenská média hovoři o kolapsu a následném úmrtí přímo před jeho domem ve slovenské obci Borinka. 
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

mpads
05. 01. 2018 17:07

Umřel starý s civilizační nemocí. Věděl jak na tom je.Lidé umírají i v nižším a mladém věku. Je to v zdravotním stylu s varováním nemoci .Lékaři už jen konstatují, ale nemůžou tomu zabránit, když člověk varování nebere velmi vážně a často hřeší a chlácholí se, že se nemůže nic stát...Necpi se, nekuř, nechlastej, neber drogy, jez zeleninu a hýbej se, zhubni, buď pozitivní k životu, nestresuj se a najdi si koníčka, který tě zaměstnává v pohybu. Nebuď sám,( to je cesta do hrobu). Na druhou stranu, jest-li by zůstal šťastný Lidé mají umírat stářím a vyčerpáním na lůžku, ne civilizačními nemocemi. Infarkty a mrtvice jsou civilizační chybou životního stylu a smrt je rychlá....Pro pozůstalé zas víc bolestná...Čest jeho herecké památce a soustrast rodině.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.