Psychiatr o Zounarovi v léčebně: Nečekaně přísný verdikt! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Psychiatr o Zounarovi v léčebně: Nečekaně přísný verdikt!

Martin Zounar (50) přiznal, že se léčí s démonem alkoholem. Kromě toho se také svěřil s tím, že je prý takový kvartální alkoholik, který je občas v pohodě a občas pije jako duha. Psychiatr Karel Nešpor (65) bere to, že se léčí samozřejmě jako velké pozitivum, každopádně tři týdny léčby prý nestačí…
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

jardavozembouch
06. 01. 2018 11:44

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

mord
06. 01. 2018 14:34

Proti tobě bezvýznamná nulo je Zounar gigant

jardavozembouch
07. 01. 2018 06:36

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

majojo
05. 01. 2018 13:14

Pan doktor Nešpor by se měl vyjadřivat jen k věcem, o nichž je objektivně a důkladně informován. V Zounarově případě to tak evidentně není. Ovšem mám pocit, že Blesk zneužil jeho obecné vyjádření k lečbě alkoholiků a následné abstinenci a narouboval je, ne moc šikovně, na Zounara. Bulvár si prostě přeje, aby byl považován za alkoholika, tak ho z něj udělá.

pbuck
06. 01. 2018 00:01

To, že nedává denně láhev vodky, ale "ujede" mu to jednou za kvartál, ale pak to stojí zato, neznamená, že nemá problém. Problém s alkoholem je nutné řešit, pokud začne negativně narušovat váš život, byť jednou za nějaký měsíc. V léčebně asi není jen tak pro srandu, nejspíš už byl problém, byť né každý víkend. S panem doktorem souhlasím do písmene!

jardavozembouch
07. 01. 2018 06:46

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

jardavozembouch
06. 01. 2018 11:42

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

-bello-
07. 01. 2018 01:29

majojo
Prim, MUDr. K.Nešpor CSc. je pojem! Špička v oboru ( a spešl pro vás, velmi nezištná a do problému zažraná špička !) Asi tak jako byl Skála.Tohle nám ve finále záviděla Evropa i Amerika, co tady zavedl Skála a nemáte tušení, co po 1989 vyboxoval na vládách právě Nešpor. A nemáte pojem, co pro ty pacienty osobně dělal.
V tom se nevyznáte!
Objektivně vám Nešpor ptřesto sdělil , že 3 neděle je pro alkoholika, byť " jen " kvartálního pijáka v efektu léčení naprostá nula!!!!

bluedream
07. 01. 2018 09:06

Co to melete? Nešpor dělá alkoholismus celou svou kariéru a velice dobře, tak mu laskavě nepředepisujte, k čemu by se měl vyjadřovat! Navíc má naprostou pravdu. Myslíte, že jen proto, že se jedná o Zounara, pro něj platí jiná pravidla? Jak dopadlo úspěšné léčení Bartošové, která skvěle prosperovala v Kroměříži, víme všichni, i tam jim bylo jasné, že nastane recidiva, protože se vykašlala na ambulantní léčení, které je zásadní. Někoho zavřít v léčebně a donutit ho držet režim, není pro něj problém, jako se zkáznit na svobodě, kde je kolem chlastu plno a on sám pak musí umět říct ne. Martin má evidentně problémy se sebekázní, ať se to týká alkoholu nebo přejídání, v jeho věku se těžko bude přeučovat. Chce to obrovskou motivaci a velkou pokoru a hlavně se nemyslet, že když v léčebně nepije pár týdnů, je to vyřešené a je z toho venku.

-bello-
07. 01. 2018 13:47

majojo
Nešpor je špička v adiktologii a velmi dobře předvídal, co se po 1989 stane v Česku.V Československu sice byly varny a feťáci i alkoholici a i tajné herny , ale závislé osoby měly soudním příkazem, když ohrožovaly své zdraví nebo okolí, povinnou léčbu !Po 1989 se přes nás a k nám valily drogy úplně šíleně, stavěly se hrací automaty a vznikly další a další stovky závislých.Pro Západ i Východ jsme byli banánovou republikou, nevím, jestli tušíš, co to znamená! , ale odbyt tady našly!
Nešpor bojoval pro prevenci, kde se dalo.Dyť u škol stáli dealeři a vedle škol byly herny a po Ptaze se válely všude jehly.V té době vybojoval hodně i na drop- in atd.Pak ODS a Klaus a TOP 09 a nevědomý dav rozhodl, že jsou to vyhozené peníze.Takže z dětí vyrostla generace dalších.No a až za 20 let se herny začaly omezovat a kdy zase nastane čas na náhražku fetu se neví.Pojišťovny to hradit nechtějí.Kecy, že si to mají platit závisláci jsou nesmyslný.Ti na to nemají, tak kradou a ohrožují okolí.A alkoholik a gambler koneckonců taky!
A po 1989 je pouze na nich, jestli to léčení chtějí! A není každý trend v léčbě účinný.Po světě ( i u nás )jsou léčebny ( a dost drahý ) , kde jen meditují a rozebírají duševno , ale když se vrátí do reálu , tak denní režim a povinnosti jim nic neříkají a lítaj v tom zas.A to Nešpor rozhodně řeší!

A ty, než něco vyplodíš, zjisti o co vlastně go.Blbko majojo !

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.