Otočka Babiše a Faltýnka: No tak nás tedy vydejte! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Otočka Babiše a Faltýnka: No tak nás tedy vydejte!

Nejprve se ošívali, že nechtějí být kvůli kontroverzní dotaci na Čapí hnízdo vydáni policii. Včera na jednání Sněmovny ale udělali šéf ANO Andrej Babiš (63) a jeho místopředseda Jaroslav Faltýnek (55) náhlou otočku, kterou by nezvládl ani Harapes: hrdinně požádali o zbavení imunity! 
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

6010
07. 09. 2017 11:39

Kauza Čapí hnízdo s volbami nemají nic společného.Na to se nevymlouvejte pane Babiš.Doufám, že bude celá tato záležitost pořádně vyšetřena a že se dočkáme nějakého výsledku, že se zase vše nezamete pod koberec, jak jsme zvyklí.Ony peníze dělají divy, to již známe.

1pravda1
07. 09. 2017 11:28

To, co předváděl Kalousek při vydávání Parkanové nemá obdoby! A trvalo to hooodně dlouho, tak jako při vydávání Bohuslava Svobody ohledně Opencard - tak nechte na hlavě, melete jen, co se vám hodí. Žádost je lživá, protože vyšetřovatel si nemůže dovolit lhát, že Babišová je obviněna! Nikdo obviněn není - takže lež, nebyla ani na podání vysvětlení ani nepřevzala obvinění! Ale to vám nevadí, že vyšetřovatel v žádosti lže? Dověděli jsme se, že Babiš ani není hlavní podezřelý, že o dotace nežádal on.
....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­... ....­....­....­....­....­.....
Nejméně 38% lidí bude volit ANO s Babišem nebo bez! Proč? Protože si lidé uvědomují, že tady skládala vládu od revoluce jen ODS nebo ČSSD a stačilo! Stejně tak přicmrndávání KDU-ČSL a TOP00! ANO není jen Babiš, jak si myslí někteří, co se jim to hodí, ANO má ministry ve vládě, které premiér chválí a Babiš ve vládě není. Také dobře pracují na krajích nebo v obcích. Takže kopání do Babiše je zbytečné, proč? Protože ostatní jsou mnohem horší a čumí tady od revoluce, jen je média nechávají v klídečku. A také hrozí, že se spojí ve vládě nenávisti - ČSSD, ODS, TOP00 a KDU-ČSL, všichni proti ANO.

oldedek
07. 09. 2017 09:15

"Jste ekonomický amatér, vyčetl Babiš Zaorálkovi..."

Zato ty si Andrej král českých vyčůránků - přestože jsem ti to chtěl hodit, tak nyní jsem si uvědomil jakej si demagog a zlý člověk. Přestože všeci kradnú, tak je zcela zřejmé, že i ty - a pořádně !!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.