ANKETA mezi čtenáři Aha! Kauza Čapí hnízdo: Věříte Babišovi? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

ANKETA mezi čtenáři Aha! Kauza Čapí hnízdo: Věříte Babišovi?

Sněmovna už příští týden rozhodne, jestli někdejší vicepremiér Andrej Babiš (62, ANO) a jeho pravá ruka Jaroslav Faltýnek (55, ANO) budou stíháni kvůli údajně podvodně získané dotaci na farmu Čapí hnízdo. Co si ale o tom myslí lidé, kteří budou v říjnu volit? Názory se různí, ale jsou zpravidla silné! 
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

-bello-
03. 09. 2017 00:11

1pravda1
slípko , nevím o tom, že by ostatní strany vedl Slovák, Slováky vykopnutej a souzenej !
Asi tak nějak , pravdo!

zadnice
02. 09. 2017 11:46

Babišovi věřím jistě více než neumětelovi Plíškovi a jeho "spolku", který nic nevyšetří a jen čvaňhá do médií!

1pravda1
02. 09. 2017 11:21

Deset let starý a kontrolovaný čapák, vytažený před volbami, proč - protože má ANO 30% vol. preferencí, do té doby ho ČSSD plácala v úspěšné vládě po zádech a ze starého čapáku se dělá největší kauza od revoluce Zajímá mě např. KDO JE ŠUMAN? Kdo ho platí a na čí objednávku pracuje! PROČ TO CHOVANCOVA POLICIE NEZJISTÍ! Tady se dlouho odposlouchává člen vlády a nic! Neuvěřitelné! Pokud by Šuman vyhrožoval teroristickým útokem, tak ho policie odhalí do hodiny! Takže ho odhalit nech­ce..­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....
A potom Sobotka a Pokorný ojebali v kauze OKD i Evropskou komisi, Pokorný, přítel a poradce Sobotky, pracoval jak pro Sobotku, tak pro Bakalu a dokonce psal EK, že je s OKD vše v pořád­ku!!!­....­....­....­....­.,MIC­HÁLEK Z PIRÁTŮ PÍŠE...
Předně Sobotkův kamarád advokát Pokorný dělal v této věci poradce pro Bakalu, když Sobotka nesl privatizaci na vládu. Následně advokátní kancelář téhož Pokorného psala za Ministerstvo financí vyjádření pro Evropskou komisi, že bylo vše v pořádku.
Bakala si zařídil, že Pavel Kuta jako jeho člověk bude mít na Fondu národního majetku privatizaci na starosti. Manažer Pavel Kuta předtím pracoval pro Bakalovu Patrii.
Bakala pracoval jako ekonomický poradce předsedy KDU-ČSL Josefa Luxe, byl také údajně přítelem guvernéra ČNB Josefa Tošovského a velmi blízkým přítelem bývalého prezidenta Václava Havla, kterému navrhoval lidi do funkcí.
Pavel Telička, europoslanec hnutí ANO, vyinkasoval od Bakaly přes 50 milionů korun za lobbing u Evropské komise ve věci OKD. Bakala si tedy zařídil lidi jak na straně Ministerstva financí, tak fondu národního majetku, dokonce i lobbisty u Evropské komise.
Bakala zaplatil i politické strany, ODS od něho dostala 15 milionů, TOP09 8 milionů a Věci veřejné 6 milionů - ačkoliv jde o peníze špinavé, velmi pravděpodobně vytunelované z OKD.
Bývalý předseda TOP09 Karel Schwarzenberg je Bakalův přítel a obchodní partner, společně například zprivatizovali Bech

-bello-
02. 09. 2017 12:16

1pravda1
řekla bych, že právě na chybách předchozích se má vláda vzpamatovat a odsuzovat chyby další.-Pokud ne, dáváte zelenou totálnímu rozkradení, tak jak se stalo na Slovensku.
Nechápu logiku věci.To, že někdo před tím něco ukradl dává jistotu estébákovi Burešovi s anonymními akciemi , že v tom má pokračovat?
No nevím ... přijde mi to hodně blbý jako argument k jeho zvolení!

bursik
02. 09. 2017 06:59

clanek na objednavku a smrdi manipulaci.Babis NE

-bello-
03. 09. 2017 23:21

bursik
to jako, že Babiš nesmrdí ?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.