Tipy na výlet zdarma aneb soutěž Poznávejte ČESKO s Nedělním Aha! II.: Hřbitov ve TVARU LEBKY skrývá upíra! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Tipy na výlet zdarma aneb soutěž Poznávejte ČESKO s Nedělním Aha! II.: Hřbitov ve TVARU LEBKY skrývá upíra!

Tvorba slavného architekta Jana Blažeje Santiniho- Aichela, velkého znalce kabaly, židovské mystiky, je nepřehlédnutelná. Tento Čech italského původu se činil po celé České republice, ve Žďáru nad Sázavou ale zanechal stavby, které jsou pozoruhodné právě kamerou dronu. Jako by barokní mistr věděl, že se na ně jednou budeme moci podívat z výšky, a navrhl je tak chytře, že jsou nejen účelné, ale zároveň dávají dohromady obrazce právě podle pravidel kabaly.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

davidbenes
20. 01. 2018 21:05

Krásné tipy na výlety, musím říci, že jsem si opravdu rozšířil obzory o spoustu nových výletů, které jsem do dnešního dne vůbec neznal! Když chci s rodinkou někam vyrazit, tak občas také čerpám z této stránky: http­s://ww­w.ven­kazdy­den.cz­/tipy-na-vylety , dá se tam toho také hodně najít.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.