České nebe v hubě! aneb Velký omáčkový lexikon | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

České nebe v hubě! aneb Velký omáčkový lexikon

Stará pravda tvrdí, že dobrý kuchař se pozná na omáčkách. Mají být silné, chuťově natolik vyvážené, že při prvním soustu rozradostní jazyk strávníka, omámí všechny smysly, barvou rovněž potěší oko, ale maso neupozadí! Česká hustá omáčka má tradici, je světovým fenoménem; nikde jinde nenajdete tolik receptů, rozmanitých druhů. Však také každá hospodyňka má svůj majstrštyk; třeba taková svíčková nebo rajská jsou vždycky jiné a vždycky skvělé! Omáčky mají tradici, a proto jsme jim věnovali celý speciál. Čtěte vše o nich, nejlepší recepty, recepty slavných, něco z historie i rozhovor s králem české kuchyně Jaroslavem Sapíkem.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

zamlzena
14. 05. 2017 15:17

Kynuté těsto není nic těžkého.Pods*** je těsto propracovat/ já rukama/ a nechat dobře vykynout. Zeleninu v omáčce mixuju, není třeba pasírovat.

gurke
14. 05. 2017 09:47

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.