Skandál: Zeman se otočil a odešel uprostřed premiérova projevu, vzal na Sobotku hůl! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Skandál: Zeman se otočil a odešel uprostřed premiérova projevu, vzal na Sobotku hůl!

Nejostřejší hádka za poslední roky se včera odehrála na Pražském hradě. Prezident Miloš Zeman (72) přijal premiéra Bohuslava Sobotku (46, ČSSD), jenže místo debat o budoucnosti české vlády nastalo dusno! Ti dva se v živém vysílání pohádali jako dva koně. Zeman se nakonec k Sobotkovi obrátil zády, odešel a zanechal ho samotného s mikrofonem. 
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

cotonice
05. 05. 2017 19:49

Pan prezident uděl to nejlepší , co mohl. Obdivuji ho , že Sobotku nevzal tou holí přes palici.Pokud všichni víme , tak Sob. měl předat demisi , alespoň to den před vykřikoval. Navíc schůzka probíhala na hradě, tak Sobotka měl respektovat její scénář a né opět začít žvanit .Jeho jedinou prací je v posledních měsících Babiš. Prezident mu dal jasně najevo, že ty jeho kecy nebude poslouchat. Choval se jako pitomec , který potřebuje pomoc bambulárny.

-bello-
05. 05. 2017 14:07

Sobotka přece jasně jako premiér řekl, že Babiš musí do konce měcíce dubna podat vysvětlení.Místo toho podal Babiš slohový cvičení, jak je křišťálově čistej.A když Sobotka viděl, že Zeman pojal ústavu po svém, tak mu řekl ne! Prezident je v podstatě nula.Hlavní slovo pro stát má premiér ! (Proto se tam Babiš dere a je schopen i miliardy pustit jen aby jím byl !Kdyby nebyl megaloman, zůstal by na ministerstvu a kradl by vesele díky českým zákonům dál.Proto tady taky zakotvil náš bratr Slovák, ne ? )Dobře Sobotka reagoval , jinak se ani nedalo. A jak jednal Zeman s ním, tak začal jednat i se svými občany! O tom žádná! PS měla Babiše řešit dřív, Sobotka tam není sám !
A co je strana ANO ?
prosím vás! ... Babiš, Eliška Kaplicky .. Borhyová .. Krnáčová ...
naplaveniny, co poslouchají Bureše na slovo !

oldedek
05. 05. 2017 10:34

Nó takhle krásně "srychtovaný aranšmá" - Míla si koupil nový boty s bílým proužkem, nechal si ušít frckatý kvádro, Lilipuťkin mu dokonce půjčil na závěrečný ceremoniál zelenou ušanku, Jirka Kecáček dokonce 2x přeluxoval demisní cimru - no co mohli ještě víc pro předsedu vlády české republiky udělat, no řekněte co ?!?

Takovou starost o předsedu vlády české republiky neměl dokonce ani Pepík Háchů....

starypes
05. 05. 2017 06:10

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

fizi
05. 05. 2017 08:16

starypes-líp bych to neřekl.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.