Premiéru Sobotkovi dochází trpělivost: Ministře Babiši, asi vás odepíši! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Premiéru Sobotkovi dochází trpělivost: Ministře Babiši, asi vás odepíši!

Vypadá to, že vláda v Česku visí na vlásku! Situace v koalici je jako kotel, pod který se stále přikládá! Nejvíc to vře mezi ministrem financí Andrejem Babišem (62,ANO) a premiérem Bohuslavem Sobotkou (45,ČSSD)! Strážce kasy dostal od šéfa nůž na krk: do konce dubna musí vysvětlit, kde se vzalo jeho soukromé bohatství.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

anezat
28. 04. 2017 08:40

Potíž je v tom, že většina lidí nechodí k volbám. Členů ČSSD je zatím pořád dost, takže když volí sami sebe, zase hrozí, že volby vyhrajou. Sobotka nemá ani trochu pokory, chová se jak absolutní vládce. Co od něj dobrého čekat, když mu radí Špidla, který po dvou letech položil vládu a šel dělat zlatý důl eurokomisaře? Je smutné, že tu vládne někdo, kdo bez ochranky nevystrčí nos a v den výročí 17. 11. jde děkovat neziskovkám, někdo, kdo si z poslaneckých náhrad našetřil na luxusní byt, místo aby za tyto peníze jezdil za voliči, paňáca, který se skoro od kolébky pohybuje po stranických sekretariátech a neví, co je dřina, netuší, kolik peněz mají lidé v továrnách, z jejichž daní žije a kraluje. Věřím tomu, že se pokusí všemi prostředky zmanipulovat výsledky podzimních voleb.

mirkazam
28. 04. 2017 10:15

Jediná věc,která se Bohoušovi povedla za celou dobu jeho kariéry,že je pěkně vyžranej.. ....

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.