Dva roky vdaná Ornella Koktová (24) o výchově syna Quentina a radostech i strastech v manželství: "Rozčiluje mě, že Pepa nežárlí!" | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Dva roky vdaná Ornella Koktová (24) o výchově syna Quentina a radostech i strastech v manželství: "Rozčiluje mě, že Pepa nežárlí!"

V lednu oslavili druhý rok manželství, a to jejich vztahu nedávali mnozí téměř žádnou šanci. Ornella Koktová (24) a Josef Kokta (59) se však podle všeho stále mají hodně rádi, i když v posledních měsících jim štěstí zrovna nepřálo. Josef je totiž pořád v rekonvalescenci a dává se dohromady po sérii velmi náročných operací. Jeho život visel opravdu na vlásku a Ornella si v té době uvědomila, že bez manžela by zkrátka žít nemohla. V rozhovoru mluví otevřeně také o žárlivosti mezi nimi a svěřila se i s tím, jak zvládají výchovu téměř čtyřletého syna Quentina.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.