Michaela (38) z Olomouce byla prorektorkou na vysoké škole, náročná práce ji bavila, ale také vyčerpávala: Opustila vysoký post a vyrábí mýdla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Michaela (38) z Olomouce byla prorektorkou na vysoké škole, náročná práce ji bavila, ale také vyčerpávala: Opustila vysoký post a vyrábí mýdla!

Byla úspěšná, uznávaná, o jejím povolání si mnozí akademici nechávají jen zdát. Přesto prorektorka Moravské vysoké školy Olomouc Michaela Vaněčková (38) nebyla šťastná. Z práce se vracela vyčerpaná a cítila se nenaplněná. Navíc se s manželem už delší dobu marně pokoušela o miminko. Proto si našla činnost, která ji držela nad vodou. Jejím královstvím se každý večer stávala kuchyně, kde experimentovala s výrobou domácího mýdla. A když Michaela zjistila, že její kosmetika dokáže ulevit i od kožních problémů, takřka ze dne na den opustila společensky významnou pozici na vysoké škole a její život konečně dostal smysl. 
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.