Ironický vzkaz pro kancléřku: Díky za tyto bariéry! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Ironický vzkaz pro kancléřku: Díky za tyto bariéry!

„Paní Merkelová, díky!“ Ironickým nápisem kdosi vyzdobil betonovou bariéru, která chrání vánoční trh na náměstí Krále Jiřího z Poděbrad v Chebu. Narážel tak na vstřícnou politiku německé kancléřky vůči uprchlíkům.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

jirter
02. 01. 2017 02:29

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

jardavozembouch
01. 01. 2017 14:15

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

-bello-
01. 01. 2017 21:06

jardavozembouch
jo ona ano, ale proč celá Evropa s ní?

-bello-
01. 01. 2017 12:06

Zrušili jsme železnou oponu a debilně přistoupili na Schengen.Němci byli proti a nechtěli tam kvalitní Čechy.
Západní Evropa je na dně.
V Nizozemsku byl uvězněn člověk za to , že řekl, že Nizozemsko je plné.Tohle rozumné konstatování o zemi, kde není ani kousek volné přírody a je nejhustěji osídlena bylo odsouzeno jako podněcování k rasismu.Nebo třeba členové Britské národní strany nesmějí pracovat ve státní správě.Nebo třeba Anglie byla politicky korektní a couvla od návrhu dělat prohlídky migrantům tak jak USA a Austrálie .A docílila tím pádem epidemii HIV pozitivních mezi heterosexuály (!!!) díky africkým migrantům.
Politická korektnost zahubila zdravé myšlení, politická korektnost jim hubí ekonomiku, kvůli který migranty zvali.Nestačí jen svaly, když nemají mozky ( cit. Henri Ford).
1) To, že někdo je oběť nebo menšina neomlouvá neetické jednání, které by nebylo (!!! ) tolerováno u " ulačovatele " nebo "většiny"
2) Omlouvat příliv migrantů tím, že předchozí generace Německa , Francie atd. kolonizovaly jejich země je nesmysl.Přenášení hříchů z otců na syny je proti Konvenci lidských práv OSN.

Takže Merkelová chtěla taky jen ty levné pracovní síly, kdy Němci jí plácali nadšením, protože jim řekla, že nebude na důchody.( No némlich slepě jak za Hitlerem šli) A tohle je pro mě vzor svobody a demokracie ?!
Stačil mi včera Václavák.Zbraně a stovky policajtů.
Sorry ,mám to dlouhý a jsem děsně naštvaná.
A od února (cca) bude platit i u nás, že říct, ať se tam pobijou bude trestný až na 10 let!

petrpupkin
01. 01. 2017 10:42

Díky paní Merkelové velký počet lidí na svátky truchlí nad strátou svých blízkých co zahynuli při teroristických útocích,pozvaných uprchlíků.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.