Návody, které by se vám na přelomu starého a nového roku mohly hodit: Jak se zbavit bolehlavu nebo špatné nálady? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Návody, které by se vám na přelomu starého a nového roku mohly hodit: Jak se zbavit bolehlavu nebo špatné nálady?

Pokud se vám nebo někomu z vašich rodinných příslušníků či přátel vymkne silvestrovská oslava z ruky, poradíme, jak pomoci játrům. Třeba osemením ostropestřce mariánského. Tato bylina totiž obsahuje látky, které mimo jiné působí při regeneraci právě jaterních buněk. Takže si nachystejte pěkně velký šálek, bylinku vyluhujte a pijte, ať jste zase v kondici… Recept najdete o kousek níž!  Ve studených lednových dnech vám zase možná přijde vhod rada, jak si přírodně pomoci při rýmě, jak se (aspoň po pár po dnech abstinence) zahřát voňavým svařákem či jak vyrobit léčivé kapky na blbou náladu, která u vás v domácnosti po všech těch oslavách, obžerstvích a rodinných návštěvách třeba panuje… Všechny nápady jsou z knihy Děláme si to doma sami 2 a kompletně je najdete v tištěné verzi našeho magazínu!
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.