Opravdu Karel Gott prodává rozestavěnou chalupu v Doubici? Roubenka stále patří tchyni! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Opravdu Karel Gott prodává rozestavěnou chalupu v Doubici? Roubenka stále patří tchyni!

Už je to více než měsíc, co Karel Gott (77) prohlásil, že prodává rozestavěnou roubenku v severočeské Doubici! Podle aktuálního zjištění Nedělního Aha! ale stavba i pozemek pořád nemají nového majitele a nadále patří zpěvákově tchyni Blance Krejčí (65).
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

-bello-
18. 12. 2016 17:33

O chalupě v médiích žvanil sám!!! Nic " se neprovalilo " co Mistr Kája nechtěl.Takový mohutný píár s chalupou si dělal on sám, ochotně a velmi rád! Místní je rádi nemaj, zejména Gottovou, protože co ona jako neodborník na stavbě si vymejšlí a žádá za kraviny to svět neviděl.Oni jsou ta zbohatlá bída, co by ráda, ale neumí v tom kotvit .A tak se plácaj furt ve vlnách .
A to si ještě užijem až začne Čas růží dobývat " svět "

antonuis.j
18. 12. 2016 13:26

Co tu zas aháci blábolí? Jasně že roubenka patří pořád jeho tchyni, když ji ještě neprodal! A to, že má "strach z lidí" je taky dobrý špek - Karel Gott lidi potřebuje k dýchání a životu, kdyby měl strach nelezl by ihned po nemoci pořád ven a nepředváděl se. Měl jsem ho rád a zpívat uměl, ale co poslední rok předvádí, to je trapas jeden za druhým, kobyla ho vede fakt do záhuby. Takže kecy, že by mu vadily zástupy lidí, to je fakt vtip, nepovedený.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.