Šmejd z BMW přejel sraženého chodce... UJEL! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Šmejd z BMW přejel sraženého chodce... UJEL!

Mráz po zádech běhá při pohledu na nehodu v Praze. Řidič BMW přejel muže, kterého krátce předtím srazil na přechodu jiný vůz. Ani nepřibrzdil, natož aby zastavil. Dál se řítil s tělem zaklíněným pod autem. Zraněného vláčel 30 metrů a pak ujel!
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

rockyshowman
14. 12. 2016 16:44

Kdo vlastně řídil? Po takové době, výčitky svědomí to určitě nebyly. Nesleduji takové pro čtenáře komedie přestupců. Verdikt zní : Policie vyšetří a obviní, nadvládní pustí. To je pořád to samé. Hrdina Janoušek, Trpiševský, Rath, Parkanová, různí lobbisti a další kmotři s těmi se jedná, nebo jednalo v rukavičkách. Dříve bylo- ujel od DN bez poskytnutí pomoci tak to byla basa natvrdo, nikdo se s nimi nemazlil. Dnes, samá výmluva a policajt má na krku inspekci. Abych nezapoměl a trenky nad Bílým domem, dávno by toho gaunera ochranka sestřelila . U nás gaunery některé skupiny dokonce oslavují.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.