Skvosty slovenské kuchyně: Čarujte se zakysanou smetanou a upečte pagáče! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Skvosty slovenské kuchyně: Čarujte se zakysanou smetanou a upečte pagáče!

Zakysaná smetana je vynikající obzvlášť v kombinaci s vláčným těstem. Vykoušejte slovenské pagáče a nebudete litovat!
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.