Proč děvčátko (†3) vypadlo z vlaku? Nebyly zabouchnuté dveře?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Proč děvčátko (†3) vypadlo z vlaku? Nebyly zabouchnuté dveře?!

Přijít na to, co se v neděli kolem půl páté odpoledne stalo v rychlíku 884 Galán, se včera celý den snažili vyšetřovatelé drážní inspekce a policie. Snažili se objasnit tragickou smrt dívenky (†3), která krátce po vyjetí vlaku z olomouckého hlavního nádraží směrem ku Praze vypadla z vlaku ven.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

defakto
26. 07. 2016 23:11

... a kde byly rodiče ? To nechají tak malé dítě ***t po vagonu samotné ? Co jsou to za lidi , že nedokáží ohlídat 3 - leté děvčátko ? Nechtěli se jej zbavit úmyslně , aby to vypadalo jako neštastná náhoda ?... hodně otazníků ...

paralenka
26. 07. 2016 09:58

Blokování dveří? Poněkud nepředvídatelné! Vlastní zkušenost z EC z února u prvního vagónu - dveře na peron zablokované, takže nešly otevřít ani za pomoci dalších cestujících. Když už bylo téměř pozdě k výstupu či přeběhnutí k jiným, někdo navrhl, ať zkusím na opačné straně, byly odblokované! Takže ano, s kufrem jsem skákala do kolejiště! Slunce, seno... hadra! Šokovaný strojvůdce ze stojícího vlaku na první koleji se ptal, co se stalo a poté radil, jak se bezpečně přesunout na nástupiště. A výsledek šetření po stížnosti? Nikdo nehlásil závadu včetně paní průvodčí, nicméně se může stát, že systém občas selže! Zážitek, který můj lázeňský pobyt poznamenal, neboť se to stalo v Hranicích, tedy výstupu pro lázně Teplice n.B. Mimochodem další zastávka byla až Ostrava Svinov!

mirkazam
26. 07. 2016 17:58

Pořád mě není jasné,že takové málé dítě nikdo nehlídal??.Copak cestovalo samo ?? Dveře- nedveře,takové dítě snad rodiče musí opatrovat. Celé je to nějak divné....

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.