Nedožité padesátiny Ivety Bartošové (†48): Rychtář ronil slzy natřikrát! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nedožité padesátiny Ivety Bartošové (†48): Rychtář ronil slzy natřikrát!

Místo svíček na narozeninovém dortu slzy na pietních místech! Tak si Josef Rychtář (57) připomněl nedožité 50. narozeniny Ivety Bartošové (†48).
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

mpads
11. 04. 2016 09:14

-bello- doplním, nebo mám mnoho znaků
http­://www­.aha­onli­ne.cz­/cla­nek/zh­ave-drby­/99297­/tran­splan­tace-jater-nebo-konec-vedela-tezce-nemocna-bartosova-ze-smrt-tuka-na-dvere.html...... 3 roky pod léčbou Rychtáře , místo u odborníka , to je zabití ...... Navíc ji dopoval léky bez povolení lékařem.... to už je vražda. Alkoholikovi, zákonem se nesmí dát žádný lék, který působí na játra bez vědomí lékaře i když je volně dostupný bez předpisu..O Ivetě věděl, že se pije alkohol a úplné závislosti se nedá zbavit, než odborným lékařským postupem. Neznalost zákonů neomlouvá.-

mpads
11. 04. 2016 08:55

bello- V tom není hlavní problém co bylo před Rychtářem. Je spousta takových lidí a žijí, protože okolí není lhostejné.. Hlavní problém je co měl dělat Rychtář a čemu bránil. Znal ji těch 15 let a věděl co se může stát a před Itálií sám řekl, že není jiná možnost Místo toho se oženil a tím nemohli přátele nic dělat. Martucci odčinil svoji chybu(první viník), kdy Ivetu odvedl od manažera a metod na povinné léčení jest-li Iveta má vůbec pracovat a zařídil léčebnu(sanatorium za 50000.kč v Itálii s pomocí otce) Rychtář převzal Ivetu pro své chtíče a tím i zodpovědnost za její život odvedením s Itálie .Iveta byla zoufalá , že jí Rychtář hledá a jede za ní, když ona sama utíká od něho.. Proto se spila. Macura má vinu jen z neznalosti o alkoholu.Rychtář odvedl Ivetu z léčebny i z Čech a byl varován bratrem Ivety za její život.Rychtář převzal zodpovědnost za ní a byl slib, že ho dodrží. Nebýt jeho tak by Iveta byla léčená i před Itálii a neutíkala by jak dřív.Předtím utíkala kvůli Arturovi,aby se soudila se Štaidlem, proti odebrání syna. Jeden čas měla sbaleno a byla odhodláná se léčit s pomocí přátel a pomoc nabízel i ŠTAIDL 4 BODY .......Rychtář-brzda v komunikaci
http­://www­.aha­onli­ne.cz­/cla­nek/zh­ave-drby/97260/tyrani-ivety-lze-rychtarovi-dokazat-nahravka-zachycuje-teror-po-drsnem-vyhazovu-z-vily.html.... http­://pro­zeny­.bles­k.cz­/cla­nek/pro-zeny-laska-a-vztahy-laska-a-vztahy/249574/pomoc-tyra-me-proc-zeny-jako-iveta-bartosova-tajne-trpi­.html­....­.http:­//www­.aha­onli­ne.cz­/cla­nek/zh­ave-drby/96931/lecitel-ivety-saavedra-rychtar-patri-do-vezeni.html..... http­://www­.aha­onli­ne.cz­/cla­nek/tr­apasy/­96989/­jak-neschopny-rychtar-parazitoval-na-uspesne-ivete­.html­....ht­tp://w­ww.su­per.cz­/cele­brity/­iveta-bartosova/267756-matka-domenica-martucciho-se-razne-pustila-do-ceske-policie-muze-za-smrt-ivety-bartosove.html....
http­://www­.super­.cz/ce­lebri­ty/i­veta-bartosova/261310-jsem-slaba-a-uz-nemuzu-dal-plakala-bartosova-pred-sebevrazdou-a-stezovala-si-na-biti-od-rychtare.html..

-bello-
09. 04. 2016 11:45

Rychtář je vůl. ale o nic větší či menší , než ten Macura, tamten Ital a i ex tatíkŠtaidl ( co je honem za zodpovědného ) a její léčitel je na facku.Ten profitoval těžce a alkoholičky, které šoupal předražené sajrajty a la " léčivé směsi " proti závislosti ( a Rychtář pak neznaje věcí bylinných to schytal, že ji nakupoval v e-shopech levnějš) .O Artura se Štajdl mohl soudit ihned, jak začala pít, jenže chtěl být svobodný.
Rychta jí udělal pohřeb, protože byl poslední její ze zákona.Pohřbu se jen dementi a sluníčkáři neúčastnili.Rychta je neskutečný blb, ale vyfasoval ji, když už skoro nosila plíny! a majetek po ní nedědil. Arturek matku taky nijak nehájil, všichni už ji nechali.Komedií kolem nejvíc nadělal Macura a ten Ital.Jakoby jim patřila!

mpads
09. 04. 2016 15:57

-bello- Je to opačně. Vnucoval se Rychtář po mnoha vyhazovech .Zkoušel to 15 let až se mu to konečně povedlo. , Manželství z Darinou nebylo funkční, jak její synáčci byli dospělí. Iveta potřebovala peníze tak si jí ochočil a ještě to dopingoval prášky k závislosti, aby Ivetu měl na jisto. Jako zdravá Rychtáře odmítala už kvůli toho ,že byl Rychtář ženáč a nebyl její typ. Udělal z ní ještě větší závislačku z-mrd. Ivetu udělala stejnou chybu jak se Štaidlem- důvěřivá na sliby.Každý viděl co je Rychtář za z-mrda a že se svou povahou nehodí k Ivetě. V Itálii dostala Iveta strach , že ji nebude kdo živit a příjde o dům.a Rychtář udělal historku o únosu a orgánech.Otočila o 180% když byla na útěku.Je tam jasný strach z Rychtáře.a exekuce.Navíc Rychtář něco slíbil občanům-fanouškům a rodině.Iveta se měla léčit v Itálií na přání kde nebude Rychtář. Rychtář věděl, že jí tak ztratí tak musel z Macury udělat úhlavního nepřítele a únosce´,aby se měl na co vymlouvat.Co měl dělat Rychtář podle slibu?Vůbec se neměl ženit, ale vlivem donutit Ivetu k léčení se všemi kdo ji chtěli pomoci(přátele, dokonce i s bratrem Ivety)Aby přátele neměli vliv, tak je pomlouval a odháněl. Bratr Rychtáře varoval. Rychtář Ivetě naordinoval strach a tabletky Z Macury, měla mít strach? Blbost..Strach byl z Rychtáře s jeho psychickým ovládáním a omezováním svobody(lezení do facebooku, mobilu atd.strašením vším možným) ŠTAIDL je vůl, že on nezasáhl a rodina Ivety měli dělat to co Macura a přátele by se připojili měli křičet ˇ""Rychtáři jdi pryč od Ivety, ubližuješ ji a neplníš slib co jsi slíbil.!!!!!

-bello-
10. 04. 2016 12:53

mpads
je vidět,že v tom máš přehled.Mně ale do toho nezapadá, že 15 let na ni Rychta čekal jak Romeo a Iveta 15 let otvírala jednu flašku za druhou a odmítala léčbu i jeho.
To mi fakt rozum nebere, že by ji za 7 měsíců, kdyby před tím byla normální a zdravá z Rychta zničil.
Normální a zdravá by si ho nikdy nenabrnkla
Mně je jí líto, ale i když je Rychta echt debil intelektově a magor na entou, nelíbí se mi, že najednou to stádo obviňuje Rychtu za všechna uplynulá zdevastovaná léta, která si Iveta režírovala sama!!!

ilona700
06. 05. 2016 04:19

Nikoho si nezastavam ale tiež netrepocte! keď ste s nimi nežili ! že kto na koho čakal ! BLBINA ! ona asi potrebovala okamžitú oporu...takže sa nejakého voyera by nešla...

angrybear
09. 04. 2016 09:45

Rychtářovy úlety jsou dobře popsány v tomto článku na Super.cz:
"Ani dva roky po smrti jí nedá pokoj: Největší ostudu Ivetě Bartošové dělá její poslední sedmiměsíční manžel"

robin5
09. 04. 2016 09:27

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

hejhej
09. 04. 2016 10:02

robin5:
Primitivní násilník a hulvát veškeré truchlení předstírá. Už si blbeček nevzpomíní, jak si po deštníkové šaškárně vodil do cizí - Ivetiny vily prostitutky a opilce??? Rychtář je odporné hovado!!!!

hejhej
09. 04. 2016 08:46

Hysterický idiot Rychtář se opět zviditelňuje a ještě to bude gradovat na konci měsíce, kdy mu Iveta darovala " z lásky" sebevraždu k narozeninám.
Bude někdy od toho kriminálníka pokoj?

angrybear
09. 04. 2016 09:06

Bude. Až ho přejede vlak.

angrybear
09. 04. 2016 08:40

Rychtář = "Blbec na kolejích".

mpads
09. 04. 2016 08:21

Na Ivetu se nezapomene i bez Rychtáře. Rychtář nemá svědomí, že on byl tou zkázou pro Ivetu a to tak, že ani Šaidl a přátele nemohly finančně i psychicky pomoci, když žila Iveta s deme-ntem Rychtářem pro peníze a hrozby exekuční. Rychtář si může rvát teď třeba vlasy, že zabraňoval léčení pro svoje choutky, aby náhodou neskončila s Macurou, anebo s někým jiným. Zamilovaný de-bil. Samotné Ivetě by bylo jednoduší pomoci i s přemlouváním. Vždyť to ŠTAIDL ŘEKL JASNĚ.
bod1 léčení bod2 přepis majetku na Artura. bod 3 odlužení bod 4 potom možnost výběrů chlapů ve zdravém stavu a v dobrém psychickém stavu bez úzkosti splácet dům .Artur by se vrátil do domu.Rychtář a svatba byla Ivetina smrt .Rychtář pro přátelé byl překážkou. Rychtář ignoroval vyhazov Ivetou a dělal vše proti přání Ivety.Nepřála si snad Iveta ,že chce spočinout v hrobě vedle svého otce a to i mediálně?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.