Vaříme cvalem s Michalem: Vepřová pečeně na medu. Šéfkuchař tentokrát připravil jednoduchý recept z vepřového. | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vaříme cvalem s Michalem: Vepřová pečeně na medu. Šéfkuchař tentokrát připravil jednoduchý recept z vepřového.

Vepřová pečeně patří k oblíbeným masům. Je libová, dobře chutná, jen je potřeba dávat pozor, aby se nevysušila. Šéfkuchař Aha! pro ženy Michal ji naložil do marinády z medu a hořčice, upekl a podával s opečenými bramborami. Nedělní oběd, jak má být…
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.