Vaříme cvalem s Michalem: Polévka ze zeleniny a luštěnin. Kuchař Michal se inspiroval v Itálii a uvařil si svou variaci na zuppa ribollita. | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Vaříme cvalem s Michalem: Polévka ze zeleniny a luštěnin. Kuchař Michal se inspiroval v Itálii a uvařil si svou variaci na zuppa ribollita.

Ribollita je hutná polévka, která pochází z italského Toskánska. Podle základního receptu by v ní neměly chybět fazole, černá kapusta a bílý italský chléb. Šéfkuchař Aha! pro ženy Michal však recepty upravuje tak, abychom snadno sehnali potřebné suroviny a vaření bylo rychlé a jednoduché. Na chutnosti výsledku to však rozhodně nic nemění. Zkuste toskánskou klasiku v Michalově úpravě.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.