Nový seriál Ohnivý kuře: Nenávist, láska, intriky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Nový seriál Ohnivý kuře: Nenávist, láska, intriky!

Milostná dobrodružství, intriky, ale i spousta humoru a neuvěřitelných situací. To všechno jsou ingredience nového seriálu Ohnivý kuře, kterému kralují kuchaři s nálepkou Potížisti Jakub Prachař (32) a Jan Dolanský (38). Jejich minulost a sen o vlastní restauraci obrátí městečko a vztahy místních vzhůru nohama.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

kiwi65
08. 03. 2016 19:47

A to si jako myslí nějaká rádobytelevize že teď hned se pomátnu a budu sledovat jejich stupidní sláta­ninu?­???Se­riály bez ducha,nápadu,uměle natahovaný donekonečna,kdo by to sledoval?Podívejme se na program novy,­primy,­barran­dova,­jato furt to samý kriminálka las a něco,Ncis, atd a jede to od rána do večera.Však takovou sklatbu programů to už nemůže strávit snad ani dement.Nebo je to taktika CIA aby z nás tady udělali takový vymaštěnce jak majî v usa,aby jsme byli líp manipulovatelný.

jajas
08. 03. 2016 18:38

Nemůžu si pomoct, ale jakmile se v televizi zmíní o "novém super seriálu", tak na mně jsou mdloby! Kdo ty kraviny pořád vyrábí? Já sice chápu, že se ti lidi musí nějak živit, ale zahlušit televizní vysílání takovýma seriálama, to je už napalici. A pořád stejné ksichty a pořád stejné zápletky typu kdo s kým chrápe nebo kdo komu zahýbá, kdo co ukrad, kdo co o kom řekl, co kdo komu udělal(nebo neudělal), kdo má smrtelnou nemoc, kdo měl nehodu, kdo komu dluží, kdo koho pomlou­val.­...bl­biny, blbiny, blbiny. Já se chci k televizi usadit a bavit se a ne řešit takové problémy, které má spousta lidí v tomto státě v běžném životě. Tak proč na to pak ještě večer koukat? A aby toho nebylo málo, tak sotva se uvede nějaký díl seriálu, tak se hned na dalších programech opakuje do aleluja. To má být kultura? Více to baví ty herce než diváky, a pokud je to nebaví, tak aspoň vydělávají. To mohou jít raději na stavbu, tam budou větším přínosem. A s tou reklamou na ohnivý kuře to fakt přepískli, to mně tedy celá ta slavná Prima naštvala!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.