Vaříme cvalem s Michalem: Kuchař Michal se pustil do málo používaného skopového masa a uvařil jehněčí plátky se špenátem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Vaříme cvalem s Michalem: Kuchař Michal se pustil do málo používaného skopového masa a uvařil jehněčí plátky se špenátem!

Zatímco v jižních zemích je skopové maso běžnou záležitostí, u nás se na něj neprávem zapomíná. Maximálně se připravuje na Velikonoce a tím to končí. Šéfkuchař Aha! pro ženy Michal Řezáč se rozhodl to napravit a připravil rychlé a jednoduché jídlo z jehněčího, které můžete vyzkoušet už nyní. Přílohu tentokrát nechal na fantazii každého – mohou to být bramborové knedlíky, vařené brambory nebo třeba špecle.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.