Vaříme cvalem s Michalem: Ryba trochu jinak? Šéfkuchař Michal ví, jak to udělat! Zkuste karbanátky z amura! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vaříme cvalem s Michalem: Ryba trochu jinak? Šéfkuchař Michal ví, jak to udělat! Zkuste karbanátky z amura!

K jídlům z ryb mají u nás mnozí nedůvěru. Ale ani ryba  nemusí být nutně jen pečená nebo smažená v trojobalu, receptů je přehršel. Šefkuchař Aha! pro ženy Michal Řezáč dnes nabízí jídlo, které je trochu jiné, velmi rychlé a dobré. Rybí karbanátky připravil z amura, který chutná výtečně. Zkusit to můžete ale i s jinou větší rybou. Vůni a chuť zajistí koření a oblíbený koriandr. Dobrou chuť.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.