Velký televizní přešlap: Zneužili Gotta! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Velký televizní přešlap: Zneužili Gotta!

O Mistrovi bez Mistra! Tvůrci barrandovského seriálu Bezdružice postavili poslední díl první série na Karlu Gottovi (76) a jeho obraze Čas něžností. Aby toho nebylo málo, vytvořili jeho kopii i parodii!
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

-bello-
17. 01. 2016 00:44

Gott umí zpívat,. neumí malovat, neumí mode­rovat­.Teč­ka.Ma­lová­ní ho jen baví.Pár blbců se bude klanět a říkat tomu tvorba a nejspíš si ho i koupí.Něco jako sádrovýho trpaslíka.Jenže trpaslík od Knížáka je jiný .Obraz od Gotta je lidová škola paumění .
Seriály vážně neznám a tak jsem civěla na ukázku Bezdružic a myslela si na 100 % , že je to jako parodie .. Koukala jsem s pusou dokořán na Patrasovou , jak kejvá buclatým ukazováčkem sem a tam a jak vykrkává ze žaludku smích nebo vzduch a Vydra jak gestem z Kameňáku ukazuje jako že kulový a plácá o Gottovi, což si zas jiný dement plete s Bohem.
-----
Všichni herci do jednoho tam vědí, že jsou za trapáky za prachy !Není jim to vůči svým divákům žinantní. Tak moc lidmi pro ty svoje prachy v bance opovrhují.
Tito " umělci " hrají i v divadlech a filmech.A tak, než rozdá Ministerstvo kultury a financí zas jednou vynuceně na ně dotace a platy, povinně shlédne všechny díly Bezdružic ! a jim podobných.Může zvážit jakou hodnotu má takový herec v penězích

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.