Toužil po penězích a... Z popelnice ho tahala policie | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Toužil po penězích a... Z popelnice ho tahala policie

Do kontejneru na elektroodpad se na litoměřickém sídlišti Cihelna nasoukal tamní muž. Doufal, že se mu z něj pod pláštíkem noci podaří ukrást barevné kovy, který by mohl někde zpeněžit.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

frannes
12. 01. 2016 17:13

již dávno tvrdím, že výkup kovů od fyzických osob by měl být zakázán úplně , i to ,že peníze musí jít na účet nebo se proplácejí poukázkou je nedostatečnou ochranou majetku měst. obcí, firem i majitelů nemovitostí .To čemu s alibisticky říká sběr je v 90% krádež majetku , je absurdní aby někdo sbíral okapovou rouru, plotový díl , plech ze střechy, kanálovou mříž a další tak, že je odtrhne z uchycení , odřeže . Námitky kam mají občané dát například snesené plechové díly střech ,otopných systémů , oplocení atd. při pracích prováděných odbornou firmou lze řešit tak, že materiál odveze do sběrny firma a proúčtuje je zákazníku při fakturaci . Drobný materiál patří do kontejnerů na ov nebo sběrné dvory.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.