Vaříme cvalem s Michalem: Šéfkuchař Michal se pustil do divočiny. Zkuste jelení plec na víně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Vaříme cvalem s Michalem: Šéfkuchař Michal se pustil do divočiny. Zkuste jelení plec na víně!

Přechod podzimu a zimy je ideální pro konzumaci vydatných jídel a také skvělou příležitostí k tomu dát si zvěřinu. Tu si pro nás připravil i kuchař Michal Řezáč, který uvařil jelení plec na víně. Je to výborné jídlo, které voní divokým kořením a bylinkami. Jako příloha se hodí černý chléb, nejlepší tečkou je dobře vychlazené pivo nebo červené víno.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.