Baštíte po ránu rohlík se šunkou a říkáte si, že jste na tom lépe než ti, co »snídají« kafe a cigárko? Podle Světové zdravotnické organizace (WHO) jste na tom STEJNĚ! Uzeniny, jako je šunka, slanina či párky, jsou od včerejška na seznamu prokázaných karcinogenů!Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Souhlasím, můj děda měl také rád bůček, k večeři džbán piva a špekáčky a dožil se skoro 88let. Je pravda, že snědl hodně kyselého zelí, které sám nakládal a měl ho výborné. To říkají, že je hodně zdravé.
jity
drobná pozn. jestli můžu.Kys zelí pomáhá trávení tuků, proto se třeba dávalo k vepřovýmu , předci to měli vychytaný
Např. tuhle úlohu sehrává v tropických zemích ananas.
Tady prodávají bromelin jako doplněk stravy a ženský si myslí, že se po něm hubne
Holt máte v genech dlouhověkost , zelí za to nemůže