Jana (40) z Prahy pracovala v diplomacii. Povolání opustila kvůli tanci a stala se hvězdou. Propadla vášni jménem flamenco! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Jana (40) z Prahy pracovala v diplomacii. Povolání opustila kvůli tanci a stala se hvězdou. Propadla vášni jménem flamenco!

Když ji uvidíte tančit, řeknete si: To je pravá ohnivá Španělka! Jana Drdácká (40) je ale křtěná Vltavou, léta tančila české a moravské lidové tance a ke španělskému flamenku se dostala až na vysoké škole. Přesto se stala jednou z nejlepších tanečnic tohoto žánru u nás. Opustila »teplé« místo v kanceláři a vydala se na nejistou uměleckou a lektorskou dráhu. Za 17 let nadchla pro flamenco stovky žen, kterým pomohla díky tanci získat nejen ladné pohyby, ale mnohdy i ztracené sebevědomí. Jak se česká holka stane profesionální tanečnicí flamenka? Jaká úskalí tohle povolání má? A můžete se do kurzů flamenka přihlásit i vy, čtenářky Aha! pro ženy?
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.