Pikantní detaily u soudu s Petrem K.: Obžalovaný se doslova proměnil v kámen, když svědek popisoval sex s jeho manželkou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Pikantní detaily u soudu s Petrem K.: Obžalovaný se doslova proměnil v kámen, když svědek popisoval sex s jeho manželkou!

Tohle muselo Petru K., obžalovanému ze smrti manželky a dcery, pořádně hnout žlučí! Slovenský milenec jeho mrtvé ženy totiž detailně hovořil o tom, jak spolu souložili v jakémsi penzionu!
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

kombucha
25. 09. 2015 07:52

Vzpomeňte si,když byl u soudu znalec Sokanský.Kramný mu položil dvě otázky.První,jak se chová člověk zasažený elek­trikou­?Kři­čí,mlá­tí rukama?Sokanský řekl,že ne že je v křeči.A druhá.Když někdo usne na záchodě a někdo cizí příjde do pokoje a holky zabije elektrikou,může toho,kdo spí na zách­odě,­vzbu­dit?Te­dy ti Kramní museli být silně nenávidění.Nejprve je někdo otráví a potom se vrátí na místo činu,aby zjistil,že se věc zdařila.Pro jistotu si s sebou vezme kus kabelu,ještě si vyčíhne chvíli,kdy Kramný spí na WC a obě holky zabije!
No a s tím zvracením.Pitva prokázala,že ani jedna nezvracela a neměla průjem.A že v koši byly zvratky?Skočte si na WC a několikrát si strčte prst do krku a uvidíte,jak rychle vrhnete.Tak to mohl udělat i on.Nebo se pozvracel z těch nervů,kdy vraždil,nebo z toho zápachu,protože údajně tam s nima byvakoval ještě dva dny.A i přesto,že mu bylo nejhůř,klíďo píďo rázuje s delegátkou do nemocnice a je schopen rozebírat telefonát s matkou!
A ta debata o restauraci Skleník...Schází se tam spodi­na,pra­vil.Ne­budu to rozebírat,jak rychle dokáže člověk padnout na samé dno,ale kdo z té spodiny stanul před soudem z podezřením vraždy dcery a ženy?Neustále žasnu nad jeho sebe­vědo­mím,nar­cismem a pohrdáním.Stojím si za tím,že to udělal

kajman1
25. 09. 2015 07:09

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

metafora
25. 09. 2015 03:51

Tak monika hochtěla vyhulit a nebylo tam místo? To je frk roku není divu že se síň řehtala. Kramnolynčáci asi taky nemají místo

detektif_shtika
24. 09. 2015 20:30

Tak to Proud musí mít radost, že celá republika už ví, že mu nasadila parohy kdejaká lůza ze Skleníku!

setroseuros
24. 09. 2015 20:03

dnes Petankovi povadnul povestny sebevedomy usmev Kdyby to slo ,zavrazdi pohledem i milence !

mekanik
24. 09. 2015 18:51

třeba je to všechno jen lest na Kramnýho,aby se nas.ral a praskly mu nervy.ten čobol může bejt jen nastrčená figurka a moniku ani neznal.je mi divný že šel píchat moniku na penzion a neví na jakej.

amplituda
24. 09. 2015 15:08

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

ja01
24. 09. 2015 15:07

Prd vím, jak to bylo a je to pro tuto věc celkem jedno. Život už to nikomu nevrátí ...

Docela se ale těším na to, že Kramný nebude odsouzen a najme si dobré právníky, kteří mají rádi hodně peněz a pak žalobami napadnou dvojku Aha/Blesk a vyhrají velké peníze.

Řekl bych, že mají velkou šanci proti kampani, kterou proti němu A+B vedou uspět a i proto Kramnému fandím.

zzapp
24. 09. 2015 15:44

ja01...Ty jsi pěknej de.bil,...něco jako PK. Tobě ten život radši sebrat, když je ti jedno...byla by to menší škoda myslím, než smrt té malé holky... Se Kramnému nabídni, že mu prachy ze sporu žalobou Aha či blesku zajistíš, ty ču..rá­ku..­.zvi­ditel­níš se i s ním..

ja01
24. 09. 2015 16:36

No, teď nevím kdo je větší de.bil, jestli ten kdo "ví všechno" a odsoudí člověka na základě článků v plátku jako je tento a nebo ten, kdo to neví a počká si až jak to dopadne.

Pokud navíc používáš tuto slovní zásobu, tak to tě opravdu lituji. Jsi chudák.

xsedmikraska
24. 09. 2015 16:40

ja01 - Spadl(a) jsi z marsu? Jinak by Ti bylo známo, že Kramného litovali všichni a to do té doby, než začal vystupovat on-line a vyjadřovat se. Zaplétat se. Poté jeho chování po smrti rodiny vůbec nenasvědčuje tomu, že by se jej nějak dotklo, že mu tragicky zemřela žena a dítě! Pořád jen, že on s tím nemá nic společného....stále se jen obhajoval. Milující rodič by se vinil, že své dítě neuchránil.....

ja01
24. 09. 2015 16:53

Další takový(á).
Nespadl, jen vím, že existuje presumpce neviny.

Jít s davem, který lynčuje je pod úroveň myslícího člověka. Pokud patříš mezi lidi, kteří mají místo hlavy špunt, aby jim nepršelo do krku, tak prosím. Klidně pokračuj.

detektif_shtika
24. 09. 2015 20:36

Ja01, ty jsi jasná holka z funklubu. Tak když víš, že existuje presumpce neviny, tak bys taky mohla vědět, že tou se musí řídit pouze orgány činné v trestním řízení, nikoliv veřejnost, či ostatní oborná veřejnost. Tito všichni ostatní si mohou udělat názor sami dle předložených důkazů.
Jestli ctíš bezhlavě presumpci neviny, tak si holt neumíš udělat názor sama. Budiž.
V tom případě gratuluji, protože podle tvého uvažování např. terorista, co se odpálí na trhu a vezme s sebou desítky lidí taky není vrah, protože nebyl odsouzen. To samé Hitler, co? Taky není vrah.
Tak si piš dál deníček a vystřihuj si do něj fotky Prouda.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.