Herečka ctěná celým národem Jiřina Bohdalová (84) děsí: Blbě se mi dýchá! Snad to proboha nebude nic vážného?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Herečka ctěná celým národem Jiřina Bohdalová (84) děsí: Blbě se mi dýchá! Snad to proboha nebude nic vážného?!

I herci mohou mít pracovní úraz. Jiřina Bohdalová zažila smolnou chvíli, když se během představení převlékala v šatně.  Zakopla ve tmě a vážně si narazila žebra.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

brunos
13. 04. 2016 20:45

Ctěná jak lejno v trávě.

.-bello-
28. 09. 2015 23:35

Mám asi 5 dní taky zvláštní problém.
Jedná se o pálení v konečníku. Nenahmatala jsem si žádné výrůstky, ani nekrvácím. Myslím, že se o hemeroidy nejedná.
Zrcátkem jsem se prohlídka důkladně, ale nic jsem nenašla, jen jsem si všimla, že mám v jako kdyby škrábanec u konečníku. Malou ranku, nevím jak jsem si jí způsobila. A to způsobuje tu bolest. Co s tím?
.
AHA , můžete mi to nějak vysvětlit ?!!!!!

hermanka
25. 09. 2015 14:12

Ctěná?no to jsem ještě nikdy neslyšela.Spíš nenáviděná.Koho zná ten ji nesnáší a vypíná televizi ,když tam šišle.Měal by se vzpamatovat.Už není socialismus kdy si mohla dovolit všechno!!!

honza54
25. 09. 2015 13:10

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

bb88
25. 09. 2015 09:37

Ctěná herečka , která vystavuje frndu na hotelu? Do té Amfory se pořád tlačí, aby jezdila zadarmo po světě. No ale v minulosti něco odvedla. Herečka byla dobrá.

frannes
25. 09. 2015 08:51

Ještě jednou a naposledy . Většina mého textu byla obecná a týkala se nejen paní Bohdalové ale především i smečky okoukaných tváří pasoucích se na všech seriálech co běží a tedy na pěnezovodech stálých příjmů které mnozí z nás i přes dlouholeté vzdělávání ,akademické tituly a pracovní úsilí nemají a mít nikdy nebudou a to ani ti kteří zachrańují lidské životy jako operatéři , záchranáři. Herectví je prý poslání, dobře , jaké poslání ale naplńovali ti kteří možná pod nátlakem , možná s vidinou kariéry brali role v normalizačních pamfletech a vystoupeních. Už jsem taky zaznamenal nářky starých harcovníků Thálie o tom jaké mají malé důchody , že nemohou vyžít , mysleli tak jako by velel zdravý rozum na zadní kolečka a něco si odložili, našetřili v době kdy se peníze sypaly proudem. Každý jednou zažije pád svých příjmů s odchodem do důchodu, musí se na to připravit , předvídat.

joudajoudovy
25. 09. 2015 08:40

rakosnicek je jako kocka, 7.zivotu.
vzdy a za kazdeho rezimu je na vrcholu.
v 50.letech, kdy probihaly komunisticke procesy a jeji otec byl ve vezeni, ona jako dcera nepritele rezimu byla ucitelkou a vystudovala DAMU. jeji sestra emigrovala na zapad, prosla proverkami po 68, po charte 77, ucastnila se, i s veskrnovou, komarich mejdanu, mela na svedomi brzobohateho, ktery si v cesku nesmel ani skrtnout.
po listopadu prevlekla kabatek od coco a jede dal.
ze by jeji herecke vykony byly tak unikatni, aby ji kazdy rezim protezoval? silne pochybuji!
v minulosti jsme tu meli vetsi umelce, kteri rezimem byli odstaveni.
cim to asi bude? ze by jeji charakterove vlasnosti a umeni prizpusobeni? nebo touha po penezich, za kazdou cenu?
i jeji registrovana znacka: bohdalka, je ucelova.

a ze si narazila zebra? no a co? kolik starych lidi se zrani a narod neteskni....
jiste je dobre pojistena a jeste z toho vytezi, nebot jirinka se ma velmi rada a cely zivot jde tvrde za svym, a to i pres mrtvoly.

starypes
25. 09. 2015 05:56

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

frannes
24. 09. 2015 23:45

Nedá mi to a musím ještě pár věcí dodat.Ararat asi patří do fan klubu paní Bohdalové , ovšem běh světa a přírody je takový,že staré musí nutně odcházet a uvolnit místo mladým.Jakou by měli motivaci kdyby na nejlepších postech a to nejen v umění seděli možná kdysi dobří,předvídaví ale dnes opotřebovaní kterým dávno ujel vlak ale oni stále se dožadují přistavení salónního kupé,jásajících davů ,kytic a obecné přízně.Nemám rád předstírání ,toho,že jsem v padesáti mladý,že mi to myslí jako před dvaceti lety,že jsem krásný (á).Pohled na personu na které hodiny pracovali maskéři a pohled kamery je pečlivě usměrňován na ty nepřijatelnější profily už mne netěší,nemá pro mne hodnotu.Představte si fotbalový mančaft s legendami jako Pelé,Maradona a podobní jak se snaží vypadat a hrát jako před dvaceti lety, stejné je to i u herce ,politika a dalších.Přitom je tolik mladých a jistě talentovaných herců na regionálních scénách,jen jim dát příle­žitos­t,ro­zehnat ty partičky okoukaných tváří v seri­álec­h,fil­mech­.Potom to podobně vypadá i u udílení cen jako Thálie apod., napadá mne analogie s jistou hudební soutěží kde to ,že vyhraje mistr zase nečekal.Je jasné,že regionální herec bude mít problém stíhat natáčení s vlastním úvazkem ,vše je určitě řešitelné jen chtít.

ararat
25. 09. 2015 03:52

frannes..nejsem v žádném fan klubu,abych přála paní Bohdalové to co píši.Paní Bohdalová je herečka profesionál a stárnout je přirozený proces pro každého nevyjímaje i herce.A že hrají různé role a tím i role starých lidí je asi také normální.Svět není jenom o mladém a krásném,ale o tom zestárlém a starém.Hraje z grácii a určitě si nikdo nechce připustit,že jej čas dohonil,ale naopak chce žít a pokud mu to dovolí fyzično,proč by neměl hrát?Jen abys ty byl/a tak vitální v tomto věku a budeš ještě ráda,když budeš prospěšná/ý.
Herectví není zaměstnání,ale poslání,to ví i dítě ze základky.
A koneckonců přej a bude ti přáno.A to že někomu nenadávám a přeji mu vše dobré,nemusím být v nějakém fan klubu,to snad velí každému kdo používá selský rozum,nemusím ji urážet jen proto,že je stará.Naopak si vážím a obdivují,že dokáže hrát a pamatovat si texty.Věřím,že nikdo z nás to neumí a ani nedokáže.Pokud se to někomu nelíbí,nechť se nekouká,vypne knoflíček a je hotovo.Je to o kultuře národa.Herectví a komediantsví je přeci úplně normální a není svět jenom o mladých a krásných,bylo by to opravdu nudné žití.
Nezáviďme jejich honoráře,protože je to volba každého kdo si takové poslání zvolí.Všichni komedianti být nemůžou,někdo musí péci i rohlíky bez honoráře,ale za mzdu.Češi jsou závistivý národ bohužel.

smazan_20160509
25. 09. 2015 06:13

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

ararat
25. 09. 2015 09:47

Teriaky
Markéta S 57 let a v invalidním důchodě na hlavu,tady píš o někom koho já neznám,sama jsi geront,máš vnoučata a k do fitka nemůžeš páč co bys tam dělala s tou svou tlustou ***í,kterou si fotíš a vyvěšuješ je na netu ve sprše ,ale pokud si myslíš,že jsi si pozvedla sebevědomí,které nemáš z jasných důvodů,tak piš dále...uklízečka nejsem,ale ani za tuto práci bych se nestyděla a víš proč Markéto?No to je celkem jednoduché,práci kterou děláš poctivě tak za tu se stydět nemusíš a nebýt uklízeček tak se nehne žádná instituce a je tato práce potřebnější než která-koli jiná ty hloupá a stará jsi dost na to,abys to pochopila,ale bohužel tvůj psychický stav je špatný.

smazan_20160509
25. 09. 2015 11:35

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

ararat
25. 09. 2015 15:55

Markéto,vůbec jsi nic nevypátrala y jsi se prozradila na seznamit.cz TY sama,bohužel tvá blbost...nemáš na to

-bello-
26. 09. 2015 14:46

ararat

máš to marný, dle tvých absolutně stejných výrazů a kladení slov ve větách jsi uklízečka na živnosťák, tzn., že nemáš stálý prac. poměr a jsi ráda, že někde nějaký úklid splašíš.Pravda můžeš dřepět doma a makat. kdy se ti chce .Třeba od 6 hod, od rána (brrr , nikdo by mě nedonutil ).Jsi babča Evča z Ostravy

smazan_20160509
26. 09. 2015 15:52

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

-bello-
26. 09. 2015 23:22

teri
vím, že je to ona, vím to na 100 %

ararat
27. 09. 2015 08:51

Markéto,ty nevíš vůbec nic a ani nemůžeš vědět,ale já už vím dávno Markéto Sommerová z práglu,že jsi to právě ty,protože,jsi pod vícero nicky a pořád si je měníš v domnění,že tě nikdo nepozná,bohužel všude tě blokují za ty tvoje hnusy,co píšeš o lidech,jsi nemocná a vlastníš papíry na hlavu a jsi v invalidním důchodu a to nepopřeš a to zase vím já na 100%.
Snažíš se psát i z jiného počítače,aby jsi byla pod jinou IP adresu.Jsi průsvitná jak celuloid. prostě hloupá.

-bello-
28. 09. 2015 21:19

ararat

jsi magor.
Vážně se ti usmívám, ne že směju, usmívám !
V úsměvu útrpnost ... máš dost

P.S. Nejsem Markéta a ty sem konkrétně hoď nějaký její výtvor, ráda ( možná leckdo tady se mnou ) se podívám, cos zas vyplodila a o čem blábolíš.

ararat
26. 09. 2015 20:10

snažíš se málo gerontko z papíry na hlavu,měla bys přidat,zvedni řiť a běž raději makat,páč tvé plné kecy jsou jako házet hrách na stěnu....pokud jsem za kterou mě máš tak mi zavolej nebo mě běž udat na policii,je to tvoje parketa

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.