Víte, jak správně připravit domácí švestková povidla? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Víte, jak správně připravit domácí švestková povidla?

Podzim se blíží a s ním i švestková sezóna. Tyto tmavé ovocné plody lze konzumovat na mnoho způsobů. Hodí se do sladkých koláčů s posypkou či tvarohových knedlíků  i slaných pokrmů, kterým dodají nevšední chuť. Tradičním způsobem jejich zpracování je vaření švestkových povidel, tak jako to dělávaly naše babičky. Víte, jak na ně?
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.