Herec a bývalý vězeň Čestmír Řanda ml.: V base mě dali k výrobě rakví! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Herec a bývalý vězeň Čestmír Řanda ml.: V base mě dali k výrobě rakví!

Předčasná ztráta otce, herce Čestmíra Řandy (†62) alias Čechoameričana z Chalupářů, válka s expartnerkou o dítě ani vězení ho nesrazily na kolena. Spíš naopak. Čestmír Řanda ml. (56) říká, že každá překážka, kterou překonal, ho ještě víc posílila. Nenechat si nikým a ničím přistřihnout křídla ho naučila i letadla, která od dětství miluje a která vystihují jeho život. Jednou je dole, jednou nahoře...
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

pelagie
26. 07. 2015 06:44

Že je pan Řanda pohádkář , je všeobecně známo....a že neplatil na děti je pro něho velká ostuda... asi mu v base špatně nebylo když se tam vrátil už podruhé .... jeho táta by z něj moc radosti neměl

jity
25. 07. 2015 14:41

Nějak tomu nevěřím, přece když má doklady o placení, tak přesto ho zavřou? Co potom ti, kteří neplatí vůbec, nepracují a nikdo jim nic neudělá a jeho by soudy pronásledovaly proč.

ganisu
26. 07. 2015 03:10

A vůbec se vám nedivím. To jsou jen kriminálnický keci v kleci. Rozvodovej soud stanovil nějaká pravidla, podmínky a povinnosti. On je plnil tak, že kvůli tomu skončil v kriminále. Prostě taky jeden z těch, kteří si mysleli a dodnes myslí, že já jsem syn hereckýho barda a vy mi můžete tak akorát klečet u nohou.
Táta Řanda, patří k jedněm z mých nejoblíbenějších herců. Dokázal, že umí zahrát vše. Od klasických charakterních rolí na divadle. Až po crazy postavy ve filmových komediích. Jedena z mých nejoblíbenějších, v které starý Řanda také hrál je poslední film Martina Friče "Přísně tajné premiéry"

ganisu
26. 07. 2015 04:26

No ale co si budeme povídat. Tomu člověku se dnes nedaří tak, aby byl vítaným hostem mezi tzv. celebritami. A to ani mezi celebritami tak říkajíc 2 či 3 kategorie. Ale on tam chce, to prostředí zná a ví, že tam se vydělá mnohem víc peněz než v kolbence u soustruhu. A tak si nejspíš najal nějakýho toho PR lichváře za 40% jeho budoucích příjmů nejspíš tak na 10 let. No a teď už to začalo. Počítám, že příštích 3 - 6 měsíců o něm bude bulvár psát s frekvencí 1 článek za 3 - 4 týdny. Pak se to bude stupňovat. Bulvár nás bude krmit informacemi. Třeba o tom kolikrát si mění spodní prádlo a jakou značku používá a to minimálně 1x do týdne. Do roka a do dne přijde finále. Bartoška ho nejspíš pozve na festival do KV aby převzal cenu, proto že nominovali jeho otce do síně český filmový slávy. No a máme ho zpátky. Minulost je zapomenuta. I takhle se dá žít!

vlaku
25. 07. 2015 12:27

Přesně , ale přesně tak jsem to měl i já.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.