Kdysi bavil národ svým ostravským přízvukem v televizních pořadech o vaření, dnes je majitelem luxusní restaurace. A právě zde vznikly jeho výhrady nejen proti českým farmářům.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Pane namachrovaný, pokud vaříte v restauraci tak jako v TV, nikdy bych k vám na jídlo nešla! Od okamžiku, kdy jste v jednom dílu kašlal u vaření, aniž byste si zakryl ústa, vás nemohu ani vidět! Takovou prasečinu si nedovolím ani doma při vaření oněch "ubohých" jídel, protože hygiena při vaření je u mě na prvním místě včetně neustálého mytí rukou - a to mě nesnímají kamery!!! Už dlouho jsem měla chuť vám to sdělit, tady mám konečně prostor. Kašpare, radši nevař - veřejně!!!
Ano, má. V konečném důsledku. O příčinách ani slovo. Jen je nasranej, že mu do té jeho luxusní hospody nikdo nechodí. Proč? Protože lidi, na rozdíl od tebe nemaj prachy, Kašpárku.
Jednoduchý recept: Jděte vařit do ciziny, pane Kašpare. Za prvé tam na vás čekají, za druhé se napakujete o moc víc než na Češích, kterými tolik pohrdáte.
Kdo dal panu Kašpárkovi a Pohlreichovi právo kritizovat své zákazníky a to ,co si kdo doma vaří? Pánové ,vy jste skutečně "jen " kuchaři ( i když uznávám , že někdy i hodně dobří). To, že se takto vyjadřujete ,se vám návštěvnost vašich předražených restaurací opravdu nezvýší. Jste skutečně přesvědčeni o tom , že naše babičky vařili a vaří špatně? Dokázali byste uživit z průměrného platu pracujícího muže a dva pubertální kluky?Jsem přesvědčena , že určitě ne, takže přestaňte blbě žvanit a vařte si své moderní menu ve svých poloprázdných restauracích.