Obří útok na pašeráky uprchlíků! Co se bude dít v Česku? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Obří útok na pašeráky uprchlíků! Co se bude dít v Česku?

Politikům konečně spadly z očí slepecké brýle a začínají jednat! Ministři zahraničí členských zemí Evropské unie se včera rozhodli, že začnou ničit pašerácké lodě, které převážejí uprchlíky přes Středozemní moře.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

-bello-
23. 06. 2015 20:52

Maďarsko zastavilo platnost evropské azylové dohody
- viz i dnes

-bello-
23. 06. 2015 20:08

Mimochodem, můj včerejší příspěvek zde se nějak záhadně vypařil. Je fakt, že jsemse s tím moc nepárala.

-bello-
23. 06. 2015 19:06

Dle mého je to kolonizační a teroristická eskapáda Arabů směr Evropa a nelze přehlídnout ani sociální turistiku Arabů do zemí blahobytu. EU zaručuje pomoc migrantům pro politické pronásledování a ohrožení života, nikoli "turistům "v lodích ( kolik stojí US dolarů 1 místo ?!).
Státy Západní Evropy , zejména Francie a Anglie , Portugalsko , Holandsko, Německo , Itálie atd. nechť si svoje lidi přivítají a ubytují.Jsou to lidi z jejich kolonií a mluví dosud jejich úředním jazykem.
My jsme v EU pouhých 11 let
Něco do EU přispíváme, něco nám za to EU dává . A něco po nás taky chce!
Máme skousnout jejich špínu, jejich migranty , jejich mizernou úroveň škol , jejich nezaměstnanost, jejich uřvané špínou se drolící turisty , jejich díry do sejrů , jejich záchodová prkýnka , jejich NATO , jejich podivné zdravotnictví , jejich hru na demokracii, jejich pracovní přistěhovalce k nám ale hlavně ! my máme vzít za své jejich totální vyhoření v zaopatření budoucnosti státu, národa, příp. EU Máme jim pomáhat tahat kaštany z ohně.
Fajn, co za to?!!!
Já nechci nic, já chi hranice zpátky.

A obávám se i chorob, proti kterým Evropan není odolný.
Zde bych se přimlouvala, aby začal jednat krizový štáb

eva666
23. 06. 2015 11:53

Každý den jsem víc přesvědčená, že je to nějaký politický tah, že EU proti tomu nic nedělá. Trvá to přece už měsíce a sama jsem viděla pořad, kde se nějaký potento z IS chvástá, že jako první v Evropě bude dobytý Řím - IS pošle do Itálie trojského koně. Tak to mi dává smysl, ten šílený nápor. Je od politiků moc hezké, že se jim budujou další uprchlické tábory, ale snad všichni vědí, jak vznikl IS. Takže, proč naše hlavy pomazané nic nedělají? Za co je platíme? Nebo nemají požehnání z Ameriky? Je to směšná situace, hlavně když se trvdilo, že se nedá nic dělat...

-bello-
23. 06. 2015 19:11

eva666

myslím, že když to Západ nechal až tak vyhrotit, bojí se války a ta by byla strašná.Bojím se taky.
Jenže tohle nechal Západ hrotit desetiletí, podívej se na Francii, to je dnes jedno velké gheto a nadutý Francouz ještě chce, abychom sympatizovali s Charliem.
Ať mě do toho netahá!!!!
Hnusný národ , nikdo nemá Francouze rád. A lezou sem jak šváby, doma se bojí a nemají pracovní příležitosti.

smazan_20160509
03. 07. 2015 16:39

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

ivoadler
23. 06. 2015 11:42

O tom, že se k evropským břehům blíží loď s utečenci musí přímořské evropské státy při dnešním stavu techniky vědět. Takže: uprchlíky okamžitě nalodit a třeba i násilím vrátit do země, odkud vypluli. Když Evropa může vojensky intervenovat v islámských zemích, může zajistit návrat uprchlíků, třeba i vojenskou silou. Po převzetí uprchlíků loď potopit. Co se pořád bavíme o tom, kolik která země přijme uprchlíků? Odpověď je jasná. Žádné.

smazan_20160509
03. 07. 2015 16:41

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

joudajoudovy
23. 06. 2015 11:18

uz se zacinam bavit!
eu politici zacnou potapet lode paseraku?
kde, kdy a jak?
lod se potopi pri vpluti do vysosnych vod nebo az prizazi k pevnine? pak se potapejici budou zachranovat a v eu zustanou.
lod se potopi pri odpluti z evropy, kde pasazery vylodi?
timto se znici par lodi, ale dalsi zustanou k pouziti.
koukam, ze nikoho z tech eu borcu nenapadla varianta, ktera me tukla do oci, hned pri pohledu na foto k clanku.
paseracka lod se nemuze likvidovat, pokud neporusi vysosne vody eu statu.
co paseraci a migranti udelaji? lod pripluje do nejblizsi vzdalenosti k hranici, tj. do vzdalenosti kratsi nez 12mil od odlivu, aby nenarusili vysosna eu uzemi, tim paseraci budou mit vice casu na dalsi varku migrantu. zde spusti gumove cluny nebo vory s uprchliky, kteri si nasadi zachranne vesty, a dopadluji do eu. az uvidi eu lodstvo, sve cluny poskodi, vor prevrati, a budou simulovat topeni se. noooo, a opet se dostanou do eu.
co to je pro mlade a osvalene muze na klidnem mori prekonat vzdalenost cca 37,5km, kdyz cesky vodak, na vltave, za 8-10hod., urazi 35km, kdy jede lazo plazo, upiji pivko ci rumicek?
1 namorni mile = 1,852 km, delka vysosnych vod cca 22,3km + vzdalenost odlivu od pobrezi cca 15km (viz normandie).
mozna by se tomu dalo zabranit? EU by musela udelit embargo na pouzivani gumovych clunu, nafukovacich matracek, kruhu, kridelek, vest, balonu, ale i na vyrobu voru ze dreva, plastovych ci kovovych barelu. de facto, na vsechen material, ktery lze pouzit na vode, vcetne pet lahve. dle meho, mel by zaznit rozkaz z pelisku: rozkaz znel jasne, zastavit muze s kozenou brasnou, nesmi projet za zadnou cenu. a proto eu politici jiz nemaji cas zjistovat, kdo je kdo.....

welcomet
23. 06. 2015 10:07

Dalším krokem bude za pár let vybudování plynových komor. Protože až se začnou množit a přizvou své početné rodiny, na jiné řešení než na holocaust již bude pozdě...

blankaflexi
23. 06. 2015 10:36

Naprostý souhlas,ale aby nebylo pozdě.než se naši potroublí a neschopní politici ,,poradí,,tak bude zamořená republika.Prý mezi běženci koluje zpráva,že se u nás všichni černí mají dobře tak proto se sem hrnou!! A bude jich hodně!!!!!!!!

-bello-
23. 06. 2015 19:16

Pozdě bude ihned, jak je sem pustí, jsme malý státeček, a všude kolem nás budou mít příbuzný.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.