Zpěvačka Petra Janů (62) o svém dětství bez rodičů, prázdném místu po manželovi i dospělosti bez dětí: Chlapa? Už jen na přespání! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zpěvačka Petra Janů (62) o svém dětství bez rodičů, prázdném místu po manželovi i dospělosti bez dětí: Chlapa? Už jen na přespání!

Byl jí jen pouhý rok, když se rodiče rozvedli. Zpěvačka Petra Janů (62) měla opravdu těžké dětství. Na svět přišla v době, kdy měl její otec teprve před maturitou a matka ještě nebyla ani plnoletá. Vychovala ji babička, která ji také přivedla ke zpívání. Holčička z vesnice zpočátku vystupovala za sladkosti, pak se ale přes soutěže vypracovala až na vrchol. Před třemi lety se jí zhroutil svět - manžela, producenta Michala Zelenku (†63), jí vzala rakovina. Novému vztahu se Petra sice nebrání, ale lásku nastálo už nehledá. Jak se jí žije po smrti svého osudového muže a proč se zbavila všech cenností po milované babičce?
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.