To, co Krainová, si může dovolit málokdo: Měsíčně vysolí balík! Proč? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

To, co Krainová, si může dovolit málokdo: Měsíčně vysolí balík! Proč?

V dnešní době není snadné umístit děti do školky a nejen z tohoto důvodu volí rodiče jiné možnosti jako lesní, waldorfské nebo Montesorri školičky, které navíc upřednostňují alternativní způsoby výchovy a kladou důraz na svobodný rozvoj dětské duše. Pro poslední jmenovanou školku se rozhodla Simona Krainová s manželem, ale částky, které je to stojí jsou pro běžné lidi nepřijatelné...
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

uprimna
25. 10. 2015 04:07

Jerry mě vždy pobavi
Nevím co bych ji záviděla.Mám skvělou holčičku, zdravou a moudrou a v životě preferuji podstatně jiné a prirozene hodnoty.
Divim se, že Krainove na ty falešny úsměvy někdo skáče a navíc dokaze říct, že ji závidí.

aveneta
05. 06. 2015 11:56

Ono vždy platí pořekadlo...zlatá střední cesta, každý extrém není dobrý, vidím to v rodině....synovi se velmi daří v životě i práci a jejich jediné dítě, tedy má jediná vnučka je vedená k extrémní náročnosti od mala, je jí 8 let a perfektně se vyzná ve všech značkách a ta by se nevysmrkala do neznačkového kapesníku...vše jen v té nejvyšší úrovni, je mi to líto, že z ní nikdy nebude taková normální holka, která by mohla zastávat určitě jistou úroveň, ale zrovna tak by v pohodě uměla i improvizovat či si odříci nepotřebné.... ale i to je holt život.

jerry
26. 05. 2015 07:25

Neustálá propagace této osoby je jasným signálem pro dospívající dívky. Kašlete na vzdělání, kašlete na morálku, investujte do svého vzhledu a nebojte se souložit s každým, u koho předpokládáte dostatečně tučné konto. Jednou to vyjde a jeden z nich to do vás pustí. Budete zabezpečeny do smrti.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.