Rybáře kolem Středozemního moře děsí lodě s migranty: Místo ryb tahají z moře mrtvoly! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Rybáře kolem Středozemního moře děsí lodě s migranty: Místo ryb tahají z moře mrtvoly!

„Mohl jsem ho zachránit?!“ Ta otázka sžírá dnem i nocí rybáře Babise Maniase (65), který se stal svědkem toho, jak se u břehů řeckého ostrova Rhodos potopila loď s uprchlíky a on vlastníma rukama vynášel z moře mrtvolku čtyřletého chlapečka.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

bella.
23. 04. 2015 10:12

Zatím Evropu tímhle odpadem zasvinila nejvíc Francie, kde už v dalších generacích mají občanství a i Anglie, kde už na malých městech vznikají jejich samosprávy a mají občanství taky. Valí se to sem ze všech stran..
Bruselské kecy o humanismu jsou nesmysl.Prvoplánově musí začít hájit zájmy svých obyvatel.Výraz xenofobní je na místě , je-li ohroženo zdraví a vývoj vlastní EU populace.Vzor je Austrálie, tam se s nimi nemažou.
Z každého tady usazeného výrostka doroste gauner bez vztahu k místním, vzdělání a práce.Bude to stejné jako ve Francii , kde jich je 5,5 milionů a dokázali vybydlet města.
A Francouzi se jich bojí a zdrhají dál do EU a i k nám.A jsou uřvaný nafoukaný národ s nahým zadkem, chudší než my, ale často se nad nás povyšující a kradou tady lidem slušnou práci. .
Železnou oponu bych uvítala!!!
- Musela jsem si ulevit.Jsme naprosto v EU bezmocní

lukreciaborgia
23. 04. 2015 12:27

Máte naprostou pravdu.A Italové jsou buď padlí na hlavu,anebo podplacení.V TV ukazovali,jak "chudáky"vítali kyticema a ti ani nevěděli co s nimi mají dělat.Byli to ti,co jich zbylo na lodi 28 a zbytek se naštěstí potopil.Tsky žasnu na jakých lodích připlouvají,jsou to jachty s navigací,se záchranými vestami,bezvadným oblečením,s pojištěním proti potopení i s první pomoci.Před tím,než na takovou loď vejdou,zaplatí 5000 dolarů.Za to mohou žít v Lybii aspoň rok.proč nebojují za svou vlast??Proč zbabělci jenom prchají???A pro co prchají????Kdo je bude živit??Italové tyto lodě,jako trotli posílají prázdné zpět!!!/to nechápu a nikdo není schopen to pochopit/,aby je mafie znovu naplnila a tak to pendluje pořád dokola.Proč ty lodě nezničí???Myslím,že je to cílená likvidace Evropy.Amíci vědí proč.

bella.
23. 04. 2015 12:50

lukreciaborgia

no já bych do toho amíky nepletla, ti si to hlídají a např.Mexičany na hranicích s Californií klidně střílejí.Anebo se podívej, co bylo s Kubou, vraceli je zpět a to ihned a šupem i letadlem, za to jim to stálo.A i nás na letištích klidně vrátí.
Jenže tady se to vymklo, přečti Evropskou ústavu o právu emigrantů, to by museli nejdřív změnit zákony.To v Bruselu neudělají, místo toho budou řešit, jestli jsou dost proevropský Olomoucký syrečky.Jediný komisař by musel podat návrh na změnu ústavu, nikdo takový se nenašel, není tedy co projednávat a i kdybys ho pohnula dopisem k akci, tak musí osobně oslovit i další komisaře, jestli by se k diskusi přidali, jinak se neprojednává, tak jsem to pochopila já .Taky by si tamní blbci měli zalistovat v učebnicích a ujasnit si pravý význam xenofobie pro přežití druhů.Jsou to volové, jen něco opakují a ani neví ....,Italové jsou volové, naběhli si s Rómy, co tam emigrovali z Východu. Postavili pro ně extra a skoro exkluzivní sídliště, ale oni tam nebudou, chtějí žít v centrech měst, tak stávkují , rebelují a staví si chatrče blíž městům, nechápu to všechno a vážně mě to děsí, není to sranda.

anka
23. 04. 2015 14:57

no, mozna, ze kdybyste jste se do te AUstralie podivala, tak byste velmi rychle zmenila nazor.... ....Jinak si rikam, tolik nenavisti v jedne ceske zenske...docela smutny...

bella.
23. 04. 2015 22:59

anka

vím co vím a byla jsem tam a k tomu, aby člověk něco věděl, stačí mít známé a číst.Vím jaký trend tamní vláda nabrala.
Je mi úplně jedno, jestli jsem pro tebe nenávistná, jsem tady doma a nenechám si vrazit kudlu do zad.
Zaje´d si do Francie a projdi se noční Paříží.Jestli se vrátíš po svých, dej vědět.

Buď ušlechtilá ,vem bidlo a jeď si vylovit svýho uprchlíka.Ubytuj ho a živ ho a až dorazí jeho 20 příbuzných , běda že jim nepomůžeš!
Tyhle kecy mám tak ráda.

1049an
23. 04. 2015 07:18

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

bella.
23. 04. 2015 23:05

lepo
23. 04. 2015 06:34

Kam se to po tisících ženou?? Co myslí, že je v Evropě čeká?? Jak se o takové množství "skorozvířátek" může nějaký stát postarat?? Převaděče utopit!

anka
23. 04. 2015 15:00

kam se zenou.....pokud by jste nemel co jist a zadnou budoucnost, taky byste riskoval zivot, abyste se dostal nekam, ze se lidem zije dobre....

hejhej
23. 04. 2015 20:02

anka: A kdo je v Evropě bude živit? Neznají řeči, s hadrama na obličeji je nikdo nebude přijímat do práce, navíc se rychle množí. Na jejich Alláha taky není nikdo zvědavý a na jejich středověké zvyky, kterých se nehodlají vzdát.

anka
23. 04. 2015 22:15

vite...zatim jezdi jenom po stovkach....az tam dojde voda, budou jezdit po tisicich denne....co pak chcete detlat?????
Jinak si myslim, ze je to o pristupu - v Anglii, Kanade, Americe, AUstralii, se s uspechem zaclenuji do spolec­nosti­....­....­.jen v evrope se s nimi jedna jak s cikany - davkami jim zavrit usta a pak izolovat od zbytku spolecnosti...

bella.
23. 04. 2015 23:04

anka

ježíšikriszte, anko, ty máš rozhled !!!, ve Francii se s takovým úspěchem etablovali za 3 generace, že jsou polo***amotný a žijí v ghetech a vypalují Paříž, v Anglii se jim z populismu ustupuje do takových mezí, že v některých městečkách převzali pomalu vládu nad místními radnicemi, neb tam diktují co se smí a nesmí a vůůbec, anko, je mi zle jak tady klábosíš a nevíš nic.A o Austrálii a jak tam s nima zametli ty zhola nic nevíš
.A přesně takoví tupci je vítají.

bella.
23. 04. 2015 23:00

hejhej

bella.
23. 04. 2015 23:07

anka
anko víš co, vem tulipány , sedni do éra a přivez si je domů.
A vopovaž se stěhovat k nám, včera jsi byla mrtvá

honza54
23. 04. 2015 06:26

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

bella.
23. 04. 2015 09:41

honza54

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.