Další šílenec hrozil masakrem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Další šílenec hrozil masakrem!

Koupím si pistoli a postřílím lidi! Stejně jako to udělal Zdeněk K. v Uherském Brodě!“
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

6010
01. 03. 2015 08:43

K lepabrena - svatá pravda.Těchto situací,kdy se lidé ze všeho toho co se tu děje zblázní, bude přibývat, s tím se musí počítat.Na vině je tato i ty předešlé vlády, kde šlo každému jenom o moc a hlavně peníze, o občany tu zájem nebyl.Jen se starali, aby lidé přežívali a oni se tam vždy jen napakovali a žijí si jako prasata v žitě.Musí s tím počítat, že hrnec jednou přeteče a budou tyto situace na denním pořádku.Člověk aby se bál vylézt z baráku.

lepabrena
28. 02. 2015 07:56

Střelec z Uherského Brodu, údajný atentátník z Frenštátu pod Radhoštěm anebo skutečný atentátník z Havířova na Karvinsku- co mají tito muži společné? Byli dlouhodobě nezaměstnaní, bez stálého příjmu, ve věku nad 45 let- střelec z Uherského Brodu dokonce ve věku nad 60 let, ženatí, před svým vyhazovem z práce řádně pracovali, živili rodinu a žili skromným životem se zajištěnou střechou nad hlavou. Vyhazovem z práce spojené ze šikanou okolí a exekutorů v bezprávním státě a nemožností jakékoliv životní perspektivy se opět zařadit a žít svůj malý, skromný, podle miliardářů ubohý život a v případě že jim bezprostředně hrozilo živoření pod mostem, se z těchto občanů stali vrazi. To, co se stalo v Uherském Brodě, Frenštátu pod Radhoštěm anebo Havířově se tak může kdykoliv opakovat- v tomto bezprávním exekustátu propojené policejní a soudní mafie, bez existence sociálního bydlení, kde jsou odepsaní lidé ve věku nad 45 roků. Muž z tohoto článku dal zřejmě přednost pohodlí vytopené vězeňské celý před smrtí pod mostem mrazem anebo vyčerpáním, která v tomto státě ročně postihuje stovky našich spoluobčanů. A netvrďte, že jsem komunistka- to jsem nikdy nebyla- a že za vše může kapitalismus- to není pravda- kapitalismus je - nejen- v celé Západní Evropě- ale rozkrádání, korupce,neexistence právního státu a diskriminace občanů kvůli datu narození je u nás jedna z nejvyšších v Evropě.

vlamore
28. 02. 2015 23:10

lepabrena ...

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.