Někdo by si mohl myslet, že nevraživost mezi hubatým televizním šéfkuchařem Zdeňkem Pohlreichem (57) a tzv. kuchyňským experimentátorem Láďou Hruškou (36) je osobní. Je to ale trochu jinak. Pohlreichovi jde hlavně o děsivé dopady, které má kuchtíva činnost na stravování a myšlení části obyvatelstva.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Ten magor Pohlreich by nepoznal ani vlastní jídlo.Ať udělají test tak jak to udělali v Británii.Nechali kuchaře uvařit jídlo a dalších pět kuchařů uvařili to samé pak zavázali oči a ten kuchař obdoba blba Pohlreicha své jídlo ani nepoznal a hodnotil ho jako průměr. A proč nevaří Pohlreich u sebe doma a předvádí se v cizím.Je to chudák.Ne každý v tomto státě má nato aby šel do jeho restaurace a dal si oběd za 600Kč.
Ostatně ani cena nezaručuje, že za ni dostanete poživatelné jídlo. To co jsem jedla u Pohlreicha v nóbl restauraci, byl takovej blaf stokrát převařenej a ohřátej v mikrovlnce, že se to televizí zprostředkovat nedá. Leda záběry na obličeje vděčných zákazníků. Ty mluví za všechno.
Upřímně, z Hrušky žádný kuchař nikdy nebude.To co mu pošlou lidé to ukvedlá ale sám nic nevymyslel.Co umí udělat bez receptu?Reportér který hledá kde se uchytí.
mě vadí že se tady mluví o zhovadilosti čechů,to jako že Zdéňa vařil 14dnů v americe tak už není čech???s tímhle mě ***.machruje a přitom je to zrovna takovej zhovadilec jako my,my zhovadilí češi.vocas
Tak pro Vás jedna rada a to prosím zcela zdarma,úplně a jednoduše se na pořady s p. Polreichem nedívejte, stačí si přepnout na dálkovém ovladači na jiný program,a nechte p.Polreicha dál poukazovat na nešvary v gastronomii a radit mnohým restauracím jak vařit dobře a efektivně a nešidit zákazníka,mnohým restauratérům více méně zachránil živnost a že jeho vyjadřování je jadrné, tak to má asi také opodstatnění, nevím jak by jste se vyjadřovala Vy,když by jste viděla v jakém bordelu, špíně a v čem se v mnohých restauracích vaří a to je právě smysl Polreichových pořadů, dát tomu trochu úroveň!
Soudím, že prostej , sprostej , pomenší a záživnej chlapík musí do éteru sprostě řvát, protože to jistá sorta lidí oceňuje a TV jde o byznys.
Polreich to má ve scénáři.
Je to děs, běs a ty ses holt narodila na opačné straně co já.Mě to vadí. T
Polera si hraje na mistra mistrů a přitom je to obyčejný kuchtík jeho jídla jsem jedl,ale zázrak tak jak to podává v TV to není.Je to drahý umazaný talíř-peněz jako za půl vola a v talíři nic no prostě umazaný talíř.Proč se jeho"špičková jídla" nevaří mimo Prahu? Hruška není kuchař stejně jako P.Podlaha nebyl kutil a zahrádkář,ale jenom přes TV dává lidem návody a je na nich co si sami vyberou.