Zrůdy! Umlátili a rozšlapali tohoto drobečka 
k smrti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Zrůdy! Umlátili a rozšlapali tohoto drobečka 
k smrti!

S takovou bestialitou se u rodičů jen tak nesetkáte! Britové Danielle Cassin (27) a Mark Piper (31) umlátili svého 22měsíčního chlapečka k smrti! Nakonec na nebohého Leviho jeden z nich dupl s takovou silou, že měl rozervaná střeva!
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

lalia
23. 11. 2014 10:52

Vidíte co se děje v Anglii i u nás,ale Západ byl vždy jednička ! Tak nás to učili ve škole.Jen Rusko se pomlouvalo.Chudáčci dětičky,jsou obětí dnešní morálky této doby.Díky Havle,po tom jsi toužil,stavějí tě pomníky.Hloupí lidé věří jaký jsi byl lidumil.Ty bys to osobně neudělal,ale zavedl jsi nás sem a věděl jsi,že se to tam děje.Šlo o tebe,tvůj majetek,ego atd.Že my to odskáčem,to tě bylo jedno,máme to zde a ty sis umřel.

moncicacka
23. 11. 2014 15:36

Běž si postěžovat na stranickou schůzi, soudruhu

beladona
23. 11. 2014 19:21

lalia

Tohle snad nemá s Havlem co dělat.
Podívej se do sirotčinců v Rusku , podívej kolik je tam dětí na ulici Ještě hůř je na tom Ukrajina
.Morálka Západu ?
No záleží kam až si ji svými zákony pustíme dovnitř.

bobou
24. 11. 2014 08:28

Havel byl prý největším zločincem, udeřil lékař. Tady má "důkaz"

Ostrava - Známý český lékař Tomáš Vodvářka je aktivním komentátorem současné politiky i společenských událostí a své myšlenky prezentuje skrze blogové stránky. Právě na blozích lékař zkoumal teorie, které se týkají zesnulého prezidenta Václava Havla, a podle svých slov pochopil, že Havel byl pravděpodobně největším zločincem moderní doby. Následně vše shrnul do jedné velké ironické glosy.

S blížícím se výročím 17. listopadu se na blozích vynořila celá řada odvážných teorií, od primitivních až po mnohdy vysoce sofistikované. Hlavní roli "Lucifera a ultrapadoucha hraje Václav Havel a suita jeho nohsledů zvaných buď havlisté, nebo pravdoláskaři /již zobecněný pojem/," píše na svém blogu lékař.
Václav Havel se dle některých článků, které Vodvářka našel, narodil jako roztomilé princátko v rodině buržoazní třídy, která byla podezřelá již tím, že byla bohatá. "Jistě jen z rafinovaného záměru zmást své životopisce odmítl nastoupit na vybranou střední školu a pracoval jako chemický laborant, stejný postup zvolil i v rámci svých vysokoškolských studií, kde tajně odmítl přijetí na AMU,".
Aby ještě více zmátl své okolí, začal psát hry, kterým nikdo nerozuměl. "Tedy, přesnějí řečeno, u nás jsme věděli, že jsou "akési zmatené", jinak ve světě to nepoznali, dost mu je hráli a dokonce za ně dostával i ceny,".
To vše se údajně odehrálo proto, že si připravoval předpolí na období normalizace, kdy se tu a tam nechával zatýkat Státní bezpečností a podstatnou část svého života trávil v trutnovském pivovaru nebo ve věznici. "Znalci historie vědí, že šlo o fešácký kriminál, kde vězni hráli karty a dostávali balíčky. Aby se ještě více zviditelnil, dostal ve vězení zápal plic, což však - nutno připustit - krapet přehnal a málem umřel. No, co bychom chtěli od dramatika, že," podotkl na blogu lékař.
Náruživým blogerům doslova vpálil do tváře další úděl Václava Havla, spisek nazvaný Charta 77. Ten podle něj sepsal jen p

bobou
24. 11. 2014 08:29

Ten podle něj sepsal jen proto, aby ukojil své ego, vydráždil jistého Gustava a přivedl do maléru zhruba 250 signatářů, kteří se už při podpisu masochisticky těšili, jak zase dostanou pendrekem po zádech. "Filosof Jan Patočka se u výslechu na StB tak bavil, že z té legrace dostal infarkt a umřel," vysmívá se Vodvářka.
Už ve vězení v Heřmanicích zřejmě neměl v podstatě nic na práci a začal spřádat tajné plány na převzetí moci. "Jako přípravu sepsal v lednu 1989 Několik vět, kde nastínil budoucnost našeho státu. Ještě vládnoucí komunistická špička se po přečtení tohoto elaborátu vyděsila natolik, že i pověstný rétor Milouš v Červeném Hrádku mluvil tak trochu z cesty. Poté za Václavem Havlem přijela vybraná rudá mise a při tajných jednáních dohodla předání vlády. Aby neztratila glanc, nechala ještě jako svůj poslední mocenský výron zmlátit pár uřvaných studentů na Národní třídě /ti hodně informovaní samozřejmě vědí, že to bylo všechno jako, protože vše bylo už domluvené/,"
Havel se následně nechal zvolit presidentem a "odstavil reinkarnovaného Sašu, který s pláčem přijal zprávu, že on presidentem nebude, zatímco ten reformní komouš ano. Veškeré další púsobení Václava Havla v následných letech bylo zaměřeno na získání co největšího osobního majetku, rozprodej republiky nadnárodním korporacím a ožebračení českého národa,".


Znalci prý rovněž vědí vše o bakchanáliích na Hradě a mezi lidem koluje Havlova propouštěcí zpráva z protialkoholní léčebny. "Jeho zahraniční cesty a setkání s mnoha významnými lidmi jen dokreslují jeho mazanost, s níž se dokázal vlichotit takovým nýmandům, jako presidentům velmocí, králům a lidem duchovního zaměření. Nikdo z nich totiž nepoznal tu pravou Havlovu baziliščí povahu," dodává Vodvářka.
Závěrem poděkoval všem blogerům, kteří mu otevřeli oči a dokázali, že po celou tu dobu měl před nimi jakousi mlhu, přes níž nedokázal vidět tak jasně jako oni.

moncicacka
22. 11. 2014 18:07

Miluju děti! Hlavně ty dozlatova vypečené s česnekem a kmínem!

prroud
22. 11. 2014 12:31

To resi jenom trest smrt­i...­....­....­.udu­panim­!!!!

mrdounberlusconi
22. 11. 2014 19:27

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

cccc
22. 11. 2014 12:20

To je hnus. Kde se to v těch lidech bere

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.