Masakr ve škole ve Žďáru: Šílená žena (26) ubodala chlapce (†16), další děti jsou zraněné! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Masakr ve škole ve Žďáru: Šílená žena (26) ubodala chlapce (†16), další děti jsou zraněné!

Do jedné ze středních škol v Žďáru na Sázavou dnes vtrhla šestadvacetiletá žena a pobodala několik studentů. Šestnáctiletý mladík zemřel, další dvě studentky jsou zraněné, pobodaný je i zasahující policista, řekla ČTK mluvčí policie Jana Kroutilová. Podezřelá, která je z Ostravska, neměla podle policie na školu žádnou vazbu. Náhodně si prý vybrala i své oběti. Zneškodnit se ji podařilo elektrickým taserem.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

govana
14. 10. 2014 20:02

máme slavné výročí 25 let sametové revoluce.....takto jsme to určitě nechtěli pane Havle,Klausi,Kocábe ale vás se to přece netýká.......

prroud
14. 10. 2014 18:00

To se s ni chtel asi mazlit,ze ho porezala,to je totiz nase specialita ,ze vrahy si pestujeme a zivime,posleze poustime a davame jim novou identitu,aby si znova uzili,ja bych do ni nasypal proste zasobnik,co s vrahem!!!

govana
14. 10. 2014 17:15

smutné je že se nezveřejní její jméno,zase tu selhal stát a jeho zákony.Zfetovaných mozků bude přibývat .Dokud se neublíží potomkovi politika nic se nezmění.Otec syna by měl dostat od státu vysoké odškodné za to že stát dítě neochrání.i když mu to dítě nevrátí ale stát si už musí uvědomit že v tomto státe mají ochranu jen nepřízpůsobiví , amnestovaní atd.

frannes
14. 10. 2014 14:38

Opět už poněkolikáté a zřejmě ne naposled se musím vyjadřovat k podobnému případu, Duševní porucha není viróza, prakticky po vypuknutí se mohou jen změnit její vnější znaky, poku má nemocný vrozenou vyšší intelienci, dokáže hravě hrát divadlo, naoko spolupracovat, plnit příkazy, ovšem ´dáblové sémě dříme, stačí propuštění do domácího léčení, změna režimu a udeří znovu, většinou hrozněji než předtím.Vidím jediné řešení, pominout takzvaná lidská práva tam kde hrozí nebezpečí a u takto nebezpečných jedinců nasadit doživotní detenci ve vhodném zařízení, třeba i s vnitřním volnějším režimem ale technicky nemožným výstupem do okolního prostoru , třeba i elektrickými náramky atd.To ,že už útok a poranění osoby provedla by mělo být varováním, kromě jiného by měla být uzákoněna odpovědnost lékařů, soudních funkcionářů za nepochybně chybná rozhodnutí. Jinak naprosto nechápu jak mohl být policista zraněn nožem a nepoužil služební zbrań třeba v nesmrtícím modu, proti noži v ruce nevypočítatelného jedince bez zábran, strachu , by mohl zasahovat jen speciálně vyškolený profesionál, myslím ,že taser nebo pepřový sprey by měli zasahující policisté mít k dispozici, taser má výhodu možnosti použití s odstupem.Vždsy a nejen v tomto případu by měli mít přednost nevinní před šílenci, teroristy, i za cenu likvidace odstřelovačem, ten kdo se vymkne normálnímu konání je v podstatě škodná a s tou se jinak nejedná. Být rodiči nešťastného chlapce žaloval bych lékaře, soudce a všechny jež pustili nebezpečnou sběř z izolace a to třeba až k evropským soudům, třeba by se potom něco s chráněním vyšinutých stalo.Minimálně aby alespoň platilo pravidlo doba izolace by se měla rovnat době trestu za vraždu (těžké ublížení na zdraví), potom řízený dohled ambulance s pravidelným koncilierním posouzením nezaujatými speci­alis­ty.O­šetřu­jící lékař může po čase ztratit odstup a bagatelizovat nebezpečí ,za nic neručí a to je špatně.

prroud
14. 10. 2014 18:03

V tomhle state se zapomina na jednu naprosto klicovou a zasadni vec,ze kriminalnik je nekdo,kdo se zrekl dobrovolne a o svy svobodny vuli svejch lidskejch prav!!! A podle toho s nim ma bejt zachazeno!!!

prroud
14. 10. 2014 18:04

Vyjimka je fetak a dusevne chorej! Tam totiz uz vubec neni co resit od chvile,kdy se stanou nebezpecnejma svymu okoli!!!!

jemetojedno
14. 10. 2014 14:35

no jistě, ten černej ksindl třeba vystří­let!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!! nic jinýho nepomůže, proč se s něma srát

bohatypoodnikatel
14. 10. 2014 13:01

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

lukreciaborgia
14. 10. 2014 10:47

A proč by si neza­boda­la,ne­zavraž­dila?­?Vždyť se jí nemůže nic stát!!Půjde na psychinu a tam,jak bylo několikkrát uveřejněno,není vězení,ale nemocní mohou kdykoliv odejít na vycházku a zase přijít.Takže konečně jsme dohnali naší "boží" Ameriku!!Ještě se co nevidět začne střílet,protože i studenti mají svá práva!!!!Takže jsme konečně jako USA.

matylda-rut
14. 10. 2014 10:54

Hnusná Amerika a to si ještě namýšlí jak je svobodná. Kontrolují člověka na každém kroku, horší než SS a stejně neuhlídají ty své psychopaty. není divu, jsou to děti válečných invalidů, psychoušů, kteří byli nasazeni a zcvokli. Neuměj nic než válčit, z toho žili a myslí, že budou žít i dál, proto obsazují země a nás balamutí, že jim jde jen o mír. Jde jim jen o všechno zničit, aby pak země od nich dostala půjčky a země zůstala v jejich drápech. Tohle y se dřív nestalo. Drogy a všechen hnus sem natáhla Amerika.

bohatypoodnikatel
14. 10. 2014 12:52

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

trhnisinadledvinkou
14. 10. 2014 11:18

co to meleš za kraviny? v americe by jí polda zastřelil, u nás skončil pobodanej

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.