Angelina Jolie a Brad Pitt: Šok z neplatné svatby! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Angelina Jolie a Brad Pitt: Šok z neplatné svatby!

Hollywoodské hvězdy Angelina Jolie (39) a Brad Pitt (50) 23. srpna uzavřeli ve Francii manželský svazek. Svatební fotky ale na veřejnost pronikly až nyní! A i když se svatbu podařilo dokonale utajit, všechno možná bylo zbytečné – údajně je totiž neplatná!
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

alexa-lexa
03. 09. 2014 09:29

No to je teda fakt fór!! Několikrát vykřikovali do světa datumy svatby a pořád ni a teď si nedokázali zajistit to,aby jejich svatba platila??? Hlavně,že má šaty a prsteny za miliony,ale to hlavní,platnost svatby,si nezajistí. Tahle silikonem a botoxem nafouklá "supermáma",co chlastala a brala drogy je trapná až na půdu a ten její "krasavec" jakby smet.

popocatepetl
03. 09. 2014 09:35

Klíííííídek! takhle je to se všemi svatbami na krásných místech v zahraničí ve všech zemích! Buď se berete doma a máte to vše v jednom. Nebo se berete v cizině, ale na velvyslanectví své země. Anebo se berete na krásném místě, které jste si vybrali, tam uděláte celou tu parádu, ale po návratu si musíte ještě vyhradit půl dne na papírování ve své zemi (v případě Česka v Brně). Tam už můžete v džínech a triku a určitě bez fotografů a dortu. Tohle dělají po světě tisíce párů po celém světě a u nás stovky párů ročně.

popocatepetl
03. 09. 2014 09:37

Včetně všech Partyšových a Koktů a českých hvězdiček, co se berou v Thajsku, na Mauriciu a na Maledivách, o kterých bulvár tak rád píše a tiskne fotky.

popocatepetl
03. 09. 2014 09:39

Vy snad myslíte, že svatba karla Gotta v Las Vegas byla platná???

mandat
03. 09. 2014 08:52

Staci jen prelozit doklady, nechat si udelat superlrgalizaci na velvyslanectvi a je platna. Tak nedelejte drama.

soltero1
03. 09. 2014 07:45

Angelina mi nepřijde vůbec ničím obdivuhodná.

mandat
03. 09. 2014 08:54

Presne tak, chlastala, brala drogy, ted se vdala po treti a klidne jde v bilem na svatbu. Navic diky svemu otci se dostala k filmu. Bez jeho protekce by se tam nechytla, nechala se operovat,aby byla krasna . Poridi si hromadu deti, o ktere se nestara. Vlaci je svetem, deti nemaji zadny rezim ani vychovani. Nechodi do skoly, maji vychovatele. To vsechno nedopadne dobre.

popocatepetl
03. 09. 2014 09:30

To je jí jistě úplně fuk, že vám nepřijde ničím obdivuhodná. Hlavně když je obdivuhodná pro svého partnera a děti. Třem dětem z dětských domovů v úplně nejhorších podmínkách na světě, které před sebou neměly nic dobrého, dala krásný život, vzdělání a vyhlídky. Je sice nejvíce vydělávající herečkou na světě, ale ze všech celebrit šoubyznysu na světě dává zdaleka nejvíc peněz na charitu - víc než daleko lépe vydělávající sportovci (jen Roger Federer je na tom podobně). Svou popularitou zviditelnila spoustu problémů, o které by jinak lidé z bohatého Západu vůbec nezavadili, např. život v utečeneckých táborech v místech válek a genocid. (Škoda, že je nezviditelnila také pro některé čtenáře Aha). Děto tří barev v její rodině vidí od mala, že kvalitu člověka neurčuje barva pleti, ale jeho etika, pracovitost, vztah k lidem a to, co po sobě zanechá. Že děti vzdělává soukromými učiteli a v soukromých školách? A jak jinak, u dětí pronásledovaných paparazzi? Myslíte snad, že některé z nich chodí do normálních škol?
V mládí byla poděs, ale to už dávno odčinila.

soltero1
03. 09. 2014 12:54

Jen z ní nedelejte modlu... Charita se nedělá většinou proto, aby se psalo o tom, kolik a komu jsem přispěla. V tom vidím jen její využívání k vlastnímu zviditelnění.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.