Hrozivé okamžiky smrti: Hledal Rychtář Ivetu schválně jinde? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Hrozivé okamžiky smrti: Hledal Rychtář Ivetu schválně jinde?

I čtyři měsíce po tragické sebevraždě Ivety Bartošové (†48) vycházejí najevo detaily, které staví celou událost do nového světla. Kriminalistika popisuje případy, kdy zločinec záměrně poukazuje na detaily, které by ho mohly usvědčit, aby od nich odvedl pozornost. Tak to působí i po odvysílání dosud nezveřejněných částí rozhovoru s Josefem Rychtářem (56) Ve VIP zprávách FTV Prima.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

hejhej
03. 09. 2014 10:05

Zemřelo mnoho daleko slavnějších než byla Bartošová, různou smrtí.
Ale měli za partnety normální lidi, takže nebyla taková šaškárna, kterou předvádí hloupý Rychtář a své debility cpe denně do bulváru.

erene
02. 09. 2014 20:58

Sem napište Váš názor
dahadaha
02. 09. 2014 15:46

Z policejní vysílačky, kterou měl u sebe polista, který s ním v té době byl, Buď čti všechno nebo se na to... víš co.
reagovat Nic takového nikde nepíšou,ty jsi tam byla ?

erene
02. 09. 2014 20:53

Rychtář a jeho nenormální chování po smrti Ivety :opilý volal pár hodin poté Domenicovi, 1 den poté napadl Zdeňka Macuru,2 dny poté nahrál,že ho napadl fanoušek Ivety aby ho lidi litovali,hádal se o pohřbu i o tom,kde bude uložena Ivetina urna a nakonec si urnu nechal v jejím domě a ještě se s ní fotil !!!!! Dál to nemá cenu komentovat - vodil si do domu Ivety pros­titut­ky,před­stíral zájem o jejího umírajícího psa,šaškoval s obřím křížem u trati,jako vždy obtěžoval svoji bývalou manželku..lhal o pitevní zprávě,protože ví,že policie nebude jeho slova vyvracet ! Řekl svému synovi,ať chcípne,respektive mu to napsal v sms ! Nedostavil se k soudu za napadení bývalé ženy,s výmluvou,že musí postavit u trati dvoumetrový kříž a čeká na jeho dodání či co ! Ivetin náhrobní kamen vyrobil s mnoha chybami a ani ho neplatil on..a hlavně ani neměl právo rozhodovat o tom,kde bude její hrob a už dávno měl odevzdat urnu její rodině a sám měl ihned pár dní po pohřbu dobrovolně opustit její dům a najít si jiné bydlení a ne se znova vracet do domu exmanželky,která ho nemůže ani vidět !!

dahadaha
02. 09. 2014 21:40

Dej si obklad, hlavně že ty víš všechno nejlíp.

erene
02. 09. 2014 22:01

vím jací jsou psychopati typu Rychtáře a že dokáží člověka dohnat k sebevraždě !!

erene
02. 09. 2014 20:43

dahadaha
02. 09. 2014 15:38
Pojistku neměla a uvažoval v tu chvíli jako každý jiný na jeho místě. Lepší zraněná, hlavně, aby žila.
Jen naprostá zrůda by řekla do tv 2 dny po smrti blízké osoby,ty věci co on..ani je nechci psát..že on by se smířil s tím,když by byla mrzák !!!! Chápeš co řekl ? On by se s tím smířil !! A už ho nezajímalo co by to bylo pro ní,být zmrzačená ! To co řekl ukazuje na jeho poruchu osobnosti ! Normální člověk by řekl třeba tohle : Kdyby to přežila a byla nějak zraněná,tak by to pro ni bylo hrozné a asi by tak nechtěla žít !! Neřekl by to co řekl Rychtář,ty jeho blafy na efekt,který řekl už po její smrti !!!!!

erene
02. 09. 2014 20:40

dahadaha - pobavilas i s tím jak si myslíš,kolik on má klientů ve firmě !! Ty jsi vážně mimo !

erene
02. 09. 2014 20:34

Už nechtěla nikomu být přítěží, že by se živila zpěvem to moc nevypadalo, koncerty se nevyprodaly, měla dluhy a bylo jí skoro 50. (a co jako ??? Jediné čeho měla dostatek byla ostuda. 4 měsíce nežije a pořád se Iveta probírá ze všech stran. Co by musela udělat, aby to přestalo, aby měla klid? Kam by se odstěhovala, co by dělala, když ani smrt to nezastaví? Jsi tragik ! Iveta žila v bulváru půl života,byla na to zvyklá,tak se prober !!!!! Žádná celebrita nespáchala sebevraždu kvůli bulváru,žááádná ! Navíc jí bulvár nosil domů schválně Rychtář,kdyby chtěla nemusela to číst !!!! Dluhy se dají řešit a konec kariéry potká většinu lidí..ona byla zahnaná do kouta,tím magorem,co si říkal její manžel !!!! Vydíral jí i se svým synem !!

xcarodejka
02. 09. 2014 21:09

Poruchu osobnosti má hodně lid í/ psychopati, disociálové, asociálové/ ale to není psychické onemocnění a neodebírá se prívní způsobilsot / dříve to poprvovali/, ale hranice mezi "svéprávností" a "nesvéprávností/ je křehká. Obávám se, že odborník může snadno chybovat.

erene
02. 09. 2014 20:30

Zřejmě byla od léta čistá, proto to udělala.
Tobě to asi nedojde nikdy dahadaho ! Od léta užívala nadměrné množství léků a ani s alkoholem zcela nepřestala ! Ale to jak načasovala sebevraždu na jeho narozeniny,to mluví za vše,proč !!!

erene
02. 09. 2014 20:27

Alkohol ani léky v sobě neměla, když se to stalo Ty jsi ale tupka,že jsi uvěřila lžím Rychtáře !!!!!

erene
02. 09. 2014 20:26

dahadaha - děvče nebo chlapče ty jsi byla poslední 3 roky na Marsu že se zastáváš Rychtáře ? Nebo jsi někdo z jeho rodiny ?

hejhej
02. 09. 2014 17:23

Rychtář soustavně lže!!!!!!
V prvním rozhovoru uváděl, že ráno v den jeho narozenin, kdy mu Iveta jako dárek věnovala sebevraždu,spolu posnídali, ona ještě seděla u stolu když odcházel do firmy. A nezapomenul uvést, že je čekala romantická večeře u příležitostí jeho narozenin, samozdřejmě za přítomnosti medii.

notototeda
02. 09. 2014 10:20

On to snad vedel a jeste mel v planu ze z ni bude mrzak,bude mit love z pojistky a invalidak a pecovatelak na ni no a hlavne bude zajem medii.

notototeda
02. 09. 2014 11:22

Cim dal vic tomu verim ze ju tam poslal,vedel ze at umre nebo bude zranena, on z toho bude mit rospech

dahadaha
02. 09. 2014 15:43

Jaký prospěch? žít z nějakých dávek na nemocnou osobu? Víš kolik vydělávají bezpečnostní agentury? I ta Rychtářova musí vydělávat několik desítek tisíc měsíčně. Na hlídání domů jsou slmouvy uzavřené na několik let, za ty roky, co agenturu má, musí mít řadu klientů. Všichni klienti platí měsíčně za hlídání. Nemusí hnout prstem a jdou mu peníze. Má výjezdy v případě spuštění alarmu nebo oprav. Najdi si ceníky bezpečnostních agentur. Starat se o nemocnou by znamenalo méně se věnovat práci nebo platit oštřocatelku, To by bylo terno, to jo .

auslak
02. 09. 2014 16:02

správná bezpečnostní agentura, kterou vykradou tam se zájemci jenom hrnou

dahadaha
02. 09. 2014 16:19

Kovářova kobyla chodí bosa... to neznáš? Zabezpečí cizí a svoje ne

notototeda
02. 09. 2014 18:54

Jo,a jake on dela vyjezdy , kdyz vykradaj barak dojedou dva ozralci,to je ochrana.by me zajimalo kolik zakazniku ma. A ten moc dobre vedel ze kdyby ji zavreli do blazince a ona se nedej boze vylecila-vykopla by ho,tak si to naplanoval jinak.

dahadaha
02. 09. 2014 19:14

Od léta byla dobrá a vzala si ho. Kdyby ho chtěla vykopnout, tak v tu dobu. Jste všichni jako padlí na hlavu, co by z toho měl, kdyby byla doma , závislá a nedělala? Co by se asi tak stalo, kdyby ho vyhodila, bydlel by tam, co teď nebo si pronajal byt. To si myslíš, že mít doma závislého je nějaká zábava? Nebo že tak sešel, protože mu dělalo dobře, že je závislí na alkoholu i na něm? Alkohol ani léky v sobě neměla, když se to stalo. Zřejmě byla od léta čistá, proto to udělala. Začala si uvědomovat, co všechno se stalo, jak jí lidé viděli, jak se o ní psalo apak i dál, když se začala dávat trochu dohromady. Jak jí asi bylo, když lidé komentovali takovým způsobem jako do teď. Byla jenom po detoxu, aby se dala do pořádku celkově, zvedla si sebevědomí, to by nějaký čas trvalo. ale prostor pro to neměla. Měla jenom po letech čistou hlavu a všechno viděla a uvědomovala si to. Ještě v léte by od všeho utekla pomocí alkoholu, to byl její únik od reality. Teď už neměla kam utéct. Jako o zpěvačku o ní nebyl zájem, musela vědět, že ten bulvární kolotoč už nikdy nepřestane. Už chtěla klid a tohle pro ní byla jediná cesta.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.