Koupelny slavných: Lucie Černíková (32) miluje olejíčky a zapálené svíčky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Koupelny slavných: Lucie Černíková (32) miluje olejíčky a zapálené svíčky

Koupelny představují jedno z nejintimnějších míst každého člověka. Nám se ale podařilo téměř nemožné… Nahlédnout do koupelen několika známých českých tváří a získat unikátní fotografie. Tak třeba u Lucie Černíkové...
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Lubica258
25. 09. 2020 06:01

Já jsem hrozně rád, že si manželka na nic takového nepotrpí a doma tak máme jenom praktické věci a skoro žádnou zbytečnou dekoraci . My jsme si nedávno také zařizovali novou koupelnu a nastala klasická otázka, jestli jsou lepší vany nebo sprchové kouty. Nakonec zvítězil prostorný sprchový kout, který jsme objednali z http­s://ww­w.vy­bavi­me-koupel­ny.cz­/sprch­ove-kouty , a myslím si, že toho nebudeme litovat .

Tarpedivan
29. 07. 2019 04:10

Musím uznat, že má obě koupelny moc hezky vyřešené. Hlavně teda ta se sprchovým koutem se mi velmi líbí. Přesně nějak takto bych si představoval i svoji koupelnu. Už se strašně těším, až se konečně pustím do její rekonstrukce. Rád bych z ní dal pryč i vanu a nahradil ji sprchovým koutem, protože vana zabírá zbytečně moc místa. Na nějaké sprchové kouty už jsem se i předběžně díval a docela se mi líbí třeba ty, které mají tady: https://www.a-kera­mika­.cz/sp­rcho­ve-kouty/

mrazkova@...
31. 03. 2019 01:12

No, já mám třeba vonné svíčky v koupelně moc ráda. Bohužel ve své staré koupelně jsem si je moc nemohla dovolit zapalovat, protože tam na to prostě nebylo místo. Nedávno jsem si ji ale nechala zrekonstruovat a hlavně zvětšit, takže už není problém. Mimochodem, tady http­s://ww­w.kou­pelny-dlazba.cz/ se mi do koupelny podařilo sehnat moc hezké nové obklady a dlažbu.

beladona
31. 08. 2014 22:18

Nevidím žádný přínos v koupelně svítit svíčkami.Jednak ubírají kyslík, jednak pak smrdí, když se zhasnou ( ba i za pouužití zhášecího zvonku) a jednak se dá od nich spálit a jednak musí být jedinec furt ve střehu, aby si nespálil to či ono při utírání, neb běžná koupelna nemá rozměr tanečního sálu..
Dle mého je to blbost na entou.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.